En helt vanlig förmiddag innan party...

Idag är det precis som vanligt när jag ska ut, jag går och testar först lite kläder så det är grönt. (känner mig förvrigt som en flygvärdinna med jackan o kjolen o pumpsen ha ha så jag får la öva på lite "mera teee mera kaffe" fraser)Resten av förmiddagen/dagen går jag mest omkring o är rastlös orkar inte göra någonting, så det kommer sluta med att allt blir tokstress sen ändå.

Jag har inte ens klätt mig (el går omkring lite halvklädd i linne o trosor) o duschen liksom skriker efter mig men jag tar det ganska kolugnt. Men snart börjar stressen =) Jeps kl 14 kommer Carina hit ska då skjutsa dem till ikea o sen själv glida in på lindex/hm o köpa nya stay ups.  Sen måste jag sjävfallet gå in på bolaget handla en flarra vin. Har förvrigt kollat upp så det säkert är öppet till 15, så gudnåde dem om tiden på internet ljuger...

Gumman ska allså på ikea med barnvakten o sen åka buss hem, jag håller tummarna för att lillhjärtat ska visa sin bästa sida o inte den där obstinata lilldamen som börjat dyka upp titt som tätt. Får väl skicka med lite godis o korv pengar, brukar gå finemang då...

Igår var gubbz o träffade lite folk fr Lule, kom då o tänka på hur himla länge sen det var vi träffades alla 4, eller alla 6 som vi nu hunnit bli, fam fransson o Saravo, grymt sköna, ödmjuka o trevliga människor.

Idag smäller det alltså match mot lule ,spännande, ännu mer nu sen skitmatchen sist, oj oj oj de måste vinna, ska bli kul se, gubbz har ju spelat rätt mkt på sistone så det blir kul att kunna se det, men nervös som fan kommer jag ju va då ha ha..... Iaf en spec känsla mot luelå, idag hoppas jag självfallet "vi" vinner, men klart jag annars hejjar lite på luleå, jag hoppas verklgien de visar alla motsatsen mot vad som stått i tidningen!!

Dags lyssna på duschens vrål, så man hinner klä sig innan det plingar på dörren=)

Trevlig helg på er allihopen!!


Kommentarer
Postat av: Cicci

Hoppas du får en toppenkväll ute tjejen :-)

2007-09-29 @ 16:27:48
Postat av: Anna

Hej tjejen!
Känns verkligen konstigt att vårt partygäng har inte existerat för länge sen... Men en dag ska vi ha mycket skoj igen!! Hoppas du är fortfarande på väg hit, så vi kan träffas! Är det nästa veckoslut eller hur?
Hälsa hela familjen!
kram/fam. Saravo

2007-10-02 @ 21:19:32
Postat av: Anonym

Anna gumman: Tönk att jag missat din kommetar...
JA du kom på det när jag såg P springa där i hallen o jag o gubbz surrade om hur länge sen det var vi sågs egentligen, kommer knappt ihåg alltså..
Men som du säger den tiden kommer oxå!
Är som du redan vet nu hemma i helgen så det vore kul om vi hinner ses! Ta det försiktigt med träningen o var rädd om ryggen!!
Stor kram

2007-10-04 @ 17:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback