Lite roliga historier...

Vi börjar väl med en angående detta med åldern då:

- "Älskling, jag börjar bli gammal." säger hon. "Mitt ansikte är rynkigt, mina bröst är hängiga, rumpan har bristningar, celluiter på låren och mina underarmar är fladdriga."
Han ligger dödstyst i sängen och vågar varken hålla med eller säga emot.
- "Säg något positivt som gör mej glad, älskling", säger hon.
- Öh, öh.hrm.. Du har inga problem med synen i alla fall...




Lille Pelle 4 år sitter och leker med sin nya järnväg. Mamman som står i köket hör Pelle säga: "Tuff, tuff, tuff, detta är stinsen som talar, stora kukar fram och små kukar bak".
Mamman undrar om hon hört rätt, men låtsas inte om något. Strax efter hör hon Pelle igen: "Tuff, tuff, tuff, detta är stinsen som talar, stora kukar fram och små kukar bak".
Nu blir mamman arg och säger till Pelle att gå upp på sitt rum i en timme och inte komma ner innan, för så säger man inte.
Det går en timme och Pelle kommer ner, ber om ursäkt och frågar om han får fortsätta att leka med sitt tåg eftersom han har lärt sig en läxa. Det får han.
Strax efter hör mamman Pelle igen: "Tuff, tuff, tuff, det är stinsen som talar, stora kukar fram och små kukar bak, och tack vare fittan i köket är vi en timma försenade.








En ung man ville köpa en gåva till sin nya flickväns födelsedag och eftersom de inte känt varandra särskilt länge, bestämde han sig efter noggrant övervägande för, att ett par handskar skulle slå ann den rätta tonen, romantiskt, men inte för personligt.

I sällskap av sin flickväns syster, gick han så till NK och köpte ett par handskar. Systern köpte ett par trosor till sig själv, och under inslagningen av varorna, förväxlade affärsbiträdet dem, så att systern fick handskarna och den unge mannen fick trosorna.

Utan att kontrollera innehållet sände den unge mannen gåvan till sin flickvän med följande rader:

Jag valde dessa då jag märkt att du vanligtvis inte brukar ha några på dig när vi går ut på kvällarna. Hade det inte varit för din syster, skulle jag valt den längre modellen med knappar, men hon bär korta som är enklare att ta av. Dessa är i en delikat nyans, men damen jag köpte dem av visade mig det par hon själv burit de senaste 3 veckorna, och de var obetydligt nedsmutsade. Jag fick henne att prova dina, och de passade henne utmärkt.
Jag önskar att jag kunde vara där för att sätta dem på dig första gången, då det tveklöst kommer att vara andra händer som kommer i kontakt med dem innan jag får en chans att träffa dig igen.
Kom ihåg att blåsa luft i dem innan du tar av dem och lägger undan dem, eftersom de av naturliga skäl kommer att bli fuktiga under användandet.


PS. Senaste mode är att bära dem nedvikta med lite päls synligt








Efter samlaget och full av hopp frågar hon - Vad ska ungen heta?
Han drar av gummit å knyter en knut på den och svarar:
- Kommer han ut härifrån ska han heta McGyver!!



ha ha ha ha ha ha ha

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej Stumpi! Äntligen har jag kunat läsa dina rader igen! Vårt IT har varit urkopplat(?!)och attans så låst man känner sig utan det. :-) Läste ditt inlägg under, ang det vuxna livet. För att vara ärlig hoppas inte jag att jag en dag blir den där mogna vuxna. I alla fall inte på "det" sättet. Jag vill vara SANNA, vara mitt spralliga jag, fortsätta med allt som faktisk gör livet roligare trots att jag blir äldre. Jag vill bli mamman som ler mot livet, skrattar och är tillfreds istället för att leka perfekt. Njuta av livet och mina barn helt enkelt. Jag tror många glömer det i jakten på att, som sagt, verka perfekt och livrädda för att begå ett misstag. Jag vill vara ansvarsfull, mogen men ändå JAG. Och det är fullt möjligt!!
Saknar dig gumman, hoppas på att snart få se er!
Ge Tindra en STOOR krya-på-dig-kram!
//SANNA

Postat av: Jenny

Yeees gummz du har så rätt, så ska vi vara!! Har alltid haft lite svårt för de som liksom slutar vara sig själva någonstans efter vägen (el hur man nu ska förklara det)
Ja vi saknar er med!! Hoppas oxå få se er, fan börjar va länge sen nu!
Tackar, tror hon börjat bli bättre nu!
Stor stor kram

2007-09-22 @ 22:08:55
Postat av: Cicci

Hej gumman. Hoppas Tindra har börjat bli bättre. Satt och funderade på det där med vuxenhet. Jag tror faktiskt inte att man är vuxen förrens man kan bjuda på sig själv och vara barnslig. Jag tror på sätt och vis att det går hand i hand. Man ska ALLTID vara sig själv, oasvett hur gammal man hinner bli :) Och vi gillar ditt spralliga, galna, norrlandstokiga Jenny. :)
Mångra kramar

2007-09-23 @ 12:13:28
Postat av: Jenny

Tack babe, gilllar din sköna stil med!

2007-09-24 @ 15:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback