Lite sjuker...

Idag är det jag som är sjuk, sitter här på skolan o väntar på föreläsningen, känner mig allmänt hängig o tror fan jag har feber, typsikt när man har föreläsning hela dan....

Igår var det match, väldans trevligt att det dragit igång, tycker om den mysiga stämmning det är o att träffa alla o surra lite (om än väldigt lite då man rusar efter gumman mest hela tiden) Peter var även han där, grymt skön snubbe, snäll som attans! Gick bra för gubbz, lirade iaf mycket o fick ett ass, synd synd att phil blev skadad, självklart både för hans del men även för gubbz, de 2 har funkat skitbra ihop, ja hela deras femma, så hoppas gubben e tillbaka snart =)

Gubbz vill köpa lule matchen idag men jag vill ju se Idol o desperate. Missade ju idol igår men kiakde lite på nätet, kan bara säga sam sam sam, shit pomfrites hade han inte varit så himla nervös av sig hade man nästan blitt knäsvag ha ha. Ja men ni vet den där hesa rösten tillsammans med den där blicken oh my god, men men nu är han mera charmig när han e så nervig =)

Är en annan sak jag är ganksa worried över, jag hoppas innerligt att jag har fel men i detta fall brukar jag inte ha fel, damm.

Ska iaf kika i kväll o boka flygtickets hem till nästa helg, ska bli sjukt skönt o trevligt komma hem en sväng.

Andra saker jag ser framemot är att kika på Magnus Betner när han är in town (vilket visserligen inte är förrän 10nov) men fan så skön snubbe!!

Funderar faktiskt även en hel del på vad som hänt med stackars flickan Madeleine, kan inte ens bestämma mig för vad jag tror själv, hur som helst är det jäklgit tragiskt o man hoppas lösningen kommer snart, tyvärr lär det väl i vilket fall som helst inte vara ett happy ending, snyft!

Nej nu dags gå o sätta sig höra på lite föreläsningar, hoppar innerligt att den e intressant med en bra lärare, för att sitta här i skolan halvsjuk o lyssnapå världens mest tråkigaste föreläsning är inte precis vad jag önskar mig mest av allt just nu!

Men kram på er där ute, miss u !!


Kommentarer
Postat av: Cammi

Jag håller inte riktigt med om det är roligt att hockeyn har börjat för nu är ju tv:n blockrad jämt! :-) Fast vi var faktiskt på en match förra veckan, mot gamlingarna...gumman skötte sig exemplariskt :-) Så nu kanske hon o jag kan gå på nån match i år´. I går när vi såg på din gubbes match så satt hon så ivrigt o väntade på att björnen skulle komma, så jag måste väl ta med henne nån gång så hon får sen björngapet för minen hon hade när den kom ner går inte ens att beskriva..hon var som rädd samtidigt som det var spännande men det var ju konstigt att det kom ut människor från munnen :-)
Har oxå tänkt på det här Madeleine fallet, tänk vad hemskt om det är föräldrarna (de verkar ju inte normala när de lämnade barnen ensamma medan de gick ut o åt) men samtidigt är det ju jäkligt synd om de är oskyldiga o har blivit uthängda i tidningarna. Men som sagt, det lär ju inte sluta lycklig och även om det är dumt att säga det så hoppas jag nästan att det är föräldrarna som gett henne en överdos så hon fick somna in än att någon har kidnappat henne och kanske utnyttjat henne för att sen döda henne. Jag tror inte att hon lever i alla fall! Usch så hemskt!
Lycka till i skolan, själv ska jag ta tag i en rest uppgift...inte kul!
kram på er

2007-09-25 @ 10:34:17
Postat av: Lotta i huset brevid

Hej!
Trist att va´sjuk.. Men kul att det gick bra för dem igår. Vi får hoppas att det blir guld i år eftersom modo snodde det förra året.
Skönt att barnomsorgen inte har studiedag så ofta.. puh.. känns nästan som semester i dag när ungarna är borta igen. Synd att det är så svårt att koncentrera sig på plugget bara. Det känns nästan som att man förtjänar att vara lite ledig när dom snodde en dag igår ;)

Postat av: Jenny

Ja det är just det som är lite jobbigt ibland... fast man har la blitt lite skadad själv =)
Var liten besvikelse för gumman de tagit bort lejonet, men hon såg de små lejonen som var ute på isen o samlade puckarna o blev nöjd av det..
Lycka till själv med skolan!
Kram
Lotta: Klart du är värd en ledig idag :-) Själv så gav jag mig själv lite jortare dag än vad som var tänkt... =)

2007-09-25 @ 16:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback