Morgonlyx!

Har precis klivit upp, fatta kära vänner kl är 11 o jag har på just klivit ur sängen, åhh det känns så lyxigt. Vissst har jag haft chansen andra morgnar men då har jag ofta klivit upp o hjälpt till med gummz på morgonen o sen kanske pluggat lite, men idag bestämde jag mig för att jag verkligen behövde sova en sväng för när jag klvier upp sådär så blir jag så pigg o då känns det ju onödigt slänga sig i sängen igen, vilket visserligen är bra. Men idag klev jag bara upp fixade håret på gummz, vilket johan påstår sig inte kunna (måste ju lära sig, kan la inte vara så svårt) sen pös jag tillbaka drog täcket över huvudet o jisses så skönt jag sov =)

Egentligen borde jag verkligen ha klivit upp o pluggat med tanken på den att tentan som sagt rasslar närmare o närmare o vi dessutom får besök i  slutet av veckan tror jag. Vilket vi såklart mer än gärna har, bara skoj! Cicci gummz skulle nog komma fr torsdag kanske o jag hoppas hon är ett litet tag iaf, för som sagt för vår del spelar det ju absolut ingen roll även om vi får mera besök under helgen. För tidigare har det pratats om att även kalix-malmöborna kanske glider förbi en sväng, vore sjukt trevligt det med!! (men inte hört mer om detta så vi får se)

Lillgumman har blvivit så stor o är så duktig på att pyssla ibland, igår kväll försvann hon in på sitt rum (stora damen har även börjat stänga in sig i bland ha ha) o jag trodde självklart att nu är det hyss på G, men vi väntade ett tag innan vi kikade in, men nej då satt hon så fint o koncentrerat o höll på att FYLLA sin pärlplatta, verkligen fylla den, varenda lite plutt var nästan full, vår lilla gooo unge. det som verkligen kan låta som skitsaker för omvärlden kan verkligen göra en stolt som förälder o jag kan kanppt fatta all den kärlek man fakitkst bär på för detta lilla vidunder man har. Trots att man som sagt ibland även sliter sitt hår, så finns det inget annat i världen jag skulle önska mig än just denna lilla gobit.  Är så kul höra deras funderingar ibland. Igår sa en kille på Tindras dagis, när fröknarna sa att det var bra han började träna på att fixa det här med jackan själv, han var lite skeptisk, man sa att nog skulle klara den här lilla han har på sig, men han skulle minsann lära sig att klara av stänga en större jacka när han blev 18 år =)

Gumman sa för nån dag sen (som så ofta ananrs oxå) att hon älskar mamma o Patrik, jag frågade genast men pappa då? Hon funderade ett tag o kikade sen på mig med världens bredaste leeende o sa - Pappa är beeeest! (iakkta uttalet, riktgt kalixmål! =) ) så hon hade iaf en liten förklaringen på det hela, Pappa var ju faktiskt iaf bäst!

Är förövrigt sugen börja lira typ korpen igen, men här fanns typ ingen basket, surt (jo bara ett lag, typ div 2, var väl lite häftigt kanske) , var annars sugen på innebandy, men där var det försent att anmäla sig, Anna (skolannna) surrade oxå om detta, hon gav volleyboll som förslag , hade säkert vart kul men fan det harj ag aldrig någonsin lirat så det kan bli tufft, men får väl kanske söka vidare, nåja jag har ju iaf mitt träningskort, men korpen är mest kul för att det är så jäkla kul lira matcher o , liksom va i ett lag, saknar detta!

Hmmm om man skulle slita sig från bloggandet o istället göra det som egentligen var tänkt...Ni vet säkert vad, plugga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback