Negativt inlägg så den som vill hoppa över att läsa ha ha

Idag har det varit en ganska trött o seg dag. Gumman har sovit sin allra sämsta natt på evigheter o det tar verkligen på krafterna att inte få sova. Så det jag längtar massor efter är en riktig sovmorgon, det skulle vara guld!
Dagen har verkligen varit händelselös vilket som vanligt får mig att klättra på väggarna, men ville inte dra ut gummzis idag nu när hon börjar bli frisk.. (tyvärr har jag själv börjat få ont i halsen)

Känner mig på lite bad humör idag, vet inte om det beror på att vi inte gjort mkt idag, eller att en sak som jag hoppats lite på inte blev av, känner mig bara lite så här anti just nu för ett tag. Tycker inte om att dansa efter någon annans pipa o tänker inte göra så heller, så får se hur det blir med det där...

Känns även sjukt typiskt att dagga är stängt just imorgon ,när vi har kursinrod på nästa delkurs. Hinner bara vara med på själva uppropet typ , missar delen med gruppindelningen o när vi börjar jobba lite i grupper (verkar för övrigt vara mkt sånt i denna kurs) så det känns lite surt att behöva missa det, jag hoppas hoppas verkligen att jag ändå kommer i en bra grupp. att hamna i en bra grupp känns ganska viktigt när man pluggar! Hörde med barnvakten men visste ju eg på förhand att hon jobbar, så fan surt att av alla dagar i september så är det paleringsdag just idag. I övrigt finns det liksom ingen man riktigt vill fråga, (spec så här nära inpå) alla har liksom händerna fulla själva så men men det blir säkert bra ändå!

Så ett jäkla negg inlägg från mig idag, sorry men kände bara för att klaga av mig lite!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback