Premiären avklarad =)

Japp idag var den stora dagen ,nej fullt så allvarligt var det väl inte. Gumman har dock avklarat sin ispremiär. Hon var så söt, var sååå ivrig innan vi var där att vi skulle åka skridskor, så förväntansfull när vi satte på skridskorna, men ganska förskräckt ute på isen "det var ju så halkigt", så det blev ganska snabbt av med skridskorna o på joggingskorna istället. Men sen såg det ju så lockande ut igen när de andra var ute o åkte så då skulle de minsann på igen o ut o pröva, men var fortfarande förskräckligt halkigt. =) Nåja premiären avklarad så vi får väl ta lite fler provturer här under hösten. Idag har det för övrigt varit en underbar dag, med sol o kring 18grader, fast ändå så här höstigt såklart. Saknar verkligen mina prommisar i skogen i Eklanda med Freya ruschande över stockar o stenar,allra mest den här tiden  på året då det är  så underbart ute i friska luften..

Har förövrigt bokat julresan hem nu, (5000 bananer gick det på) shit var redan hur mycket bokat som helst, men antar det är så nu eftersom julen faller in så "bra" i år. Alla vill väl åka hem på fre em efter jobbet, även vi.. Men vi lyckades hitta en flight alla kunde åka tillsammans, däremot tillbaka åker gubben en dag innan mig. O lillhjärtat ska stanna bra mkt längre i norr. Var mamsen o papsen som frågade om de inte kunde få rå om lillgumman så där som i fjol. självklart sa vi! Ska passa på att gå på bio, ut pårestaurang o framför allt lite sovmorgon ha ha. Men kommer självklart kännas lite tomt, fast tindrizen får det nog superskoj där uppe o vi ska verkligen ta vara på den här stunden att vara själva. Förra året var det liksom ingen ro i kroppen ändå, var ju mitt uppe i det här med att vi inte skulle va kvar i gbg, så mycket tankar snurrade kring detta men i år kan vi bara mysa!

Gumman sa förresten 2 lite halvroliga saker idag: Det ena var när vi väntade på att Johan skulle bli klar med att äta så vi kunde åka o åka lite skridskor, : " Pappa spelar inte hockey, pappa bara äter" Klockren beskrivning om du frågar mig ha ha. Nåja han splear väl lite hockey oxå men stor del av den andra tiden går åt till att äta..

Den andra saken hon sa var en sak som hon förövrigt sagt flera gånger ikväll. Förstår hon hakade upp sig på det, för det såg faktiskt väldigt kul ut: Det var nämligen en viss person (ingen nämnd men aboslut inte glömd heller ha ha) som hoppade ut från båset på isen men hade glömt en lite detalj, dock ganska viktig sådan, att ta av sig skydden fr skridskorna. Så det såg väldigt kul ut när personen damp i isen som en kägla. Tindra såg väldans förvånad ut o sa X ramlade, pappa ramlar inte =) Hon har pratat så mycket om att X ramlade, de kommer hon säkert berätta för dem på dagis imorrn oxå ha ha gotjejen vår.

Här nån bild fr premiären:
image312
Att ha en alldeles egen klubba var det bästa, o gärna en puck oxå, sen skulle den såklart oxå hängas på plats bland de andra klubborna i omklädningsrummet, hon hittade även en plats som hon tyckte passade henne (komemr inte ihåg vem det var hon petade bort ha ha)

image313

image314
En paus måste man ju få ta sig oxå (blev visst ingen bild fr isen, kanske beroende på att turerna där inte varade allt för länge)

Förresten såg jag en lapp på gummans dagis att det skulle börja med barnrytmik för barn mellan 2-4 år om det var typ ute i hjulsbro, /landeryd, tror vi kanske ska glida dit, då hon verkligen älskar  att sjunga o greja...


Stort stort grattis till Kusinen min som fått tvillingar i dagarna! Teo & Melvin välkommen till världen hoppas jag får snosa på er snart!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh! FINA Tindra. Så mysigt det ser ut! Verkligen en liten Hockey-dotter! Hoppas ni får en mysig helg med fin besök av Ciccen, mys på och ta hand om henne! :-) Kram på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback