Tänk vad vädret kan göra en glad!

Kan verkligen inte fatta hur tiden sprigner iväg, fatta snart har hela september oxå rusat iväg...

Igår blev i af en väldigt trevlig och mysig kväll, hoppas det görs om, inom kort! Shit vad duktiga en del är i idol nu, men men de skulle nog allt ha hört mig  skråla i bilen oxå, kan inte fatta att inte nån av er kära vänner, tipsat idol juryn om mig. *stort garv* =)

Vädret ser så där tokmysigt ut, ni vet som bara en del höstdagar kan se ut, när solen skiner o man ändå kan se att det är den där härligt klara friska luften ute. Attans att gummz varit/är sjuk , känns kanske inte lägligt dra ut på värsta ute dan när hon nyss precis haft (kanske ännu har lite feber) men men kommer väl fler dagar...

Så ikväll blir det helt klart att kika på svennson svensson, fan vad jag garvade sist, han är bara för skön Mr Svensson =)  sen hoppas jag kanske att få kika in nya Beck filmen, beck är alltid bra så det ska bli skoj kika på den.

Hmm finns la inte så mkt mer att tjöta om nu, förutom att vädret ute lockar grymt mycket, fatta vad skönt om man typ hade haft en stuga el nått sånt här nu. Såna saker kan jag sakna när man bor här, du vet liksom bara kunna åka till stugan o hänga lite, el dra hem till päronen o käka lite god helgmiddag... Fast i övrigt trivs jag som fisken i vattnet för tillfället, har varit lite si o så ett tag, men nu är den där hemska tentan bortgjord o den har nog stört en del av mina tankar.  Fast visst saknar jag många av er sköna lirare hemifrån o runt om i landet!

Har förövrigt tänkt på att min blogg är väldans alldaglig o inte så himlarns spännnade alla gånger, men så blir det liksom när den är öppen för allt o alla, känns inte som attj ag vill sitta o utelämna mig till massa personer som jag knappt vet vilka ni är (nog för att jag ändå vet vilka många av er är), sen finns det ju kanske vissa saker som man exempelvis inte vill dela med den äldre skaran av läsare eller saker som man kanske bara vill hålla inom familjen.Men vet ni vad jag ska bättra mig o öppna mig lite mer, för ibland känns det så grymt skönt att bara skriva av sig!!


Så nu dags klä sig o så kolla tempen på gumman, hon verkar iaf frisker idag, så jag hoppas kanske vi kan vara ute ett litet tag, för som sagt vädret ser grymt skönt ut, (fast iofs kan ju detta vara ytterligare en av alla dessa morgnar som man vaknar upp o tror det ska bli görgott väder, men sen när alla "vanliga, utan barn" ha ha) kliver upp då rackarna är det helt trist väder, men jag hoppas inte så är fallet idag.

Jag har även faktikst hör o häpna börjat längta lite till vintern, fatta så skönt när det blir nicigt väder och solen skiner på snön o man kan vara ute och bara ha det gott! Iår vill jag baske mig åka på en liten skidresa, men solen lockar oxå som vanligt, mycket man vill göra..
Se så grymt skönt, då är det skönt komma hem till norrland mellan varven o riktig vinter, för här nere blir det ju bara fjös vinter. Men jag gilalr det ändå, ganska skönt faktiskt, men jag hade nog fått abstinens om det inte vore så att man kunde åka hem nångång då och då under vintern!

Är i alla fall på sånt här humör som jag ofta blir på när vädret ser grymt skönt ut (säkert lite kyligt men vad fan bara klä på sig) att jag blir helt rastlös och inte riktigt vet vad man ska hitta på, men något kul skulle jag vilja göra iaf!

Så rapport får väl komma senare

Stora kramar från lilla korta jag! (dock ej 152 cm, utan hela 163!!) ha ha

Hoppas ni oxå får njuta av det härliga vädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback