Trevlig helg med trevligt besök!

Nu har helgen gått det har varit en trevlig, Cicci har varit på besök, alltid kul träffa henne. Håller verkligen tummarna för dem nu o jag hoppas att hon kan få åka över till sin kärlek snart. Har iaf gjort mitt bästa för att göda henne o se till att vi hade en mysig helg. =) (svårt att äta när man har så mkt anant att fundera på, men här hos oss bjöds på onyttgheter till höger o vänster ha ha)

Fredag kväll kände jag mig dock som en klubbad säl, efter en ganska lång shoppingtur på stan (samt att tindra sovit grymt dåligt på natten ) så då blev det soffan o tv/film. Men igår var vi på Kolmården. Attans mysigt att kika på djuren synd bara det blåste så hiskeligt kallt, känns som att riktiga hösten kom över natten bara, för nu är det kallt ute usch. Det mysigaste på kolmården var nog att se delfinshowen oj oj vilka mysiga små djur, skulle verkligen vilja åka typ till västindien o simma med delfiner, nice!!

Idag är jag så trött så trött, för klart jag o Cicci tog oss nått glas vin o drog på oss partyoutfiten o gjorde stan, var riktigt trevligt, som det allt är med C. Men jag är liksom nöjd när jag får gå ut så där nån gång då o då, skulle aldrig orka med att vara ett party- animal som förr i tiden, nej du nån gång då o då räcker alldeles gott o väl för fröken Jenny. Annars är det grymt nice att bara ha folk på besök o käka lite middag o surra massa strunt.
Men lördagen var alltså en späckad dag med kolmården på dan o utgång på kvällen en bra dag helt enkelt!

Lite synd gubbz hade borta match idag, för man är ju inte direkt så alert o jag hade gärna haft han hemma en sån här soffdag som denna ha ha..

Lite pics fr helgen:

image315
image316
image318
image319
image320




image326

Summasummarum: Helgen har varit trevlig!! Men inte blev det mcyekt till tenta plugg idag som planerat, blir verkligen till att stor plugga i veckan (hoppas jag lyckas klara fokusera på det då..)

Här i Linköping håller vi alla tummar vi bara kan för C & F!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback