Trött måndag..

Nu känns det som att man har blitt en riktigt student igen, grejat koperingskort, fixat kompendiet, skrivit ut instuderingsfrågor samt gamal tenta, ja ni vet ,som en student gör =)
Det luriga med den gamla tentan är att vi har en annan lärare än tidigare terminer o man vet ju att läraren brukar ta det han/hon uppfattar som viktigast..

Känner mig supertrött idag, fick ta bussen från universitet (verkligen knökfull, fick trängas som tusan) o sen byta buss hem, direkt till dagga hämtaa gumms o så iväg o handla mm , så nu känns krafterna slut, blir en riktig tv kväll. Tror den här trevliga veckan kan vara på intågande för jag är såååååååsugen på chocklad (trots att helgen varit en riktig slisk helg, med både det ena o det tredje) kanske även därför humöret känns lite svajjigt...

Imorrn spelar grabbzen mot VF om det itne hade varit mot dem hade jag nog inte haft minsta lust att åka men nu är jag ändå sugen, vi får se, jag har nog iaf barnvakt om så önskas..

Det är roligt de säger så gulliga saker om gumman från dagis att hon är så glad o lättsam, känns kul att höra. Man märker redan ganska stor skillnad i att hon är på dagis, som genast lite större i sitt sätt. Dock börjar vi nog även traska in sakta men säkert mot tre års trotset, pust pust...

Har pendlat så fram o tillbaka ang min hemresa, men fan jag kan tyvärr inte åka hem till helgen, så får se framemot resan hem i oktober istället dessutom måste vi snart boka vår hemresa vid jul, kommer bli nogra tuss det med.. men men men ska bli mys pys åka hem till mammas födelsdag o sen till jul o snön förhoppningsvis =)

Finns inte så mycket mer att "snacka" om denna gång, alldels för trött för det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback