...

*Utgång i lördags, kul kul kul. Käkade först lite mat mad damerna, sen begav vi oss till vasastan på lite party, hittade rätt på en gång, ja ja nån gång ska la även lilla jag lära mig =)
Speladei af ett roligt spel som heter, "våghals" är ett slags sanning eller konka spel.. Ja fick skämma ut mig o skicka lite tokiga mess tll olika folk.. det lustigaste var ändå när en av damerna fick skriva att hon blitt bjuden på ett swingersparty om denne ville följa med... Till svar kom " Nå vars e festen" he he he =)

* LHC till final, wiiihooooo kul =)

*Igår var det dags för min efterlängtade op. Gick bra tror jag. Det var iaf det där han först trodde tt det var o helt plötsligt under op hörde jag igen, Dock har de fyllt örat med salva plus att det är så svullet nu så att det inte märks än om det har blitt ok, tar nån vecka innan man kan se det...
Oj oj vad groggy jag var, gubbz kom med lite tidningar till mig, för jag trodde ju att jag skulle kunna gå ner på kiorren själv men tji fick jag.sov nästan hela tiden han var men gulligt han kom förbi iaf =)  Opades redan kl 8 var fördig strax efter 10, då fick jag stränga order att inte ens få gå upp ur sängen för ett toabesök innan 16 o därefter bara gå upp på toa när jag verkligen behövde det ,annars var det sängen som gällde i 24 h... var helt borta där ett tag så visst jag sov mest men mot kvällssidan blev jag lite rastlös. fast ok mest trött, så mkt som jag sovit det här dygnet har jag nog aldrig sovit tidigare i hela mitt liv....Känns helt ok, blir lite yr av o till o har liksom ont i käken ibland, men känns hlet ok med lite smärtstillande.

Så här fin var jag iaf, garv:

Precis uppkommen efter op, ännu helt borta av alla mediciner... det där fina svarta förbandet behöver jag inte ha mer, iaf inte med så där mkt kompresser under..(bör bara ha det svarta skyddet om det blåser mkt ute, fast gick lika bra med en mössa, så japs blir att brumma ner på stadium idag... )

Nice outfit
väldigt sexiga trosor o "moderna overknee strumpor" he he he..
som ni ser lite rastlös efter ett tag.. =)
men jag känner även nu när jag kommit hem att allt för mkt orkar man inte med ,för då får man ruskigt ont samt blir rätt yrslig i bollen...

men men kram på er, extra stor till er jag saknar


Kommentarer
Postat av: Annicka

Håller tummarna att allt går bra, håll dig nu lugn inget skuttande.Ett grattis till J för deras framgångar hittills, HEJJA!!Hoppas ni kommer upp till valborg så vi får ta en fest.Kram kram!!

2008-04-01 @ 10:58:46
Postat av: Anna E

Jag säger bara en sak: sexy, sexy ;-)
Skönt att höra att det gått bra! Vi hörs!
Kram!

2008-04-01 @ 14:48:36
Postat av: Sanna

Jenny, du är ju bara för HET! Men det skrev jag ju som svar på ditt läckra MMS igår också... haha.
Hoppas du är hemma i trygga vråer nu igen.
Bakis? Jag tänker på mitt förslag dropp & piller?

Miss u babe!
Kram!

Postat av: Cicci

Skönt att allt gått bra gumman.
Grattis till J också.
Snart ses vi! :)

ps. Heta trosor ;-)

2008-04-01 @ 17:55:22
URL: http://borjanpaennyroman.blogg.se
Postat av: Cammi

Skönt att allt gick bra!!!

2008-04-01 @ 18:09:42
Postat av: spookface

krya på dej.. o gratta gubben till finalen..

2008-04-01 @ 18:37:02
URL: http://spookface.bloggagratis.se/
Postat av: Anonym

Tack så mkt allihopen!!

O er som grattat J, så hoppas jag att ni får säga ett ännu större grattis snart =)

2008-04-01 @ 19:05:10
Postat av: Lotta

Heej!

Skönt att se att du är ok efter op!

Jag tycker trollorna år ok ändå. Bättre än förlossningens. Varför får man inte ha sina egna?

2008-04-02 @ 09:52:08
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Anonym

Jeps i pepzi det känns ok:
Trollingarna o strumporna är såna där op kläder som man får på sig, o då har man även den där vita rocken som är på översta bilden. Man kan ha sina egna om man vill, men om något skulle hända så tar dem bara bort dem o kastar dem, kändes lite onödigt så jag körde sexy a la hospital , liksom all or nothing =)

2008-04-02 @ 12:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback