..

Mysig fikatime på stan, får absolut göras om, ja iaf häng snart =)
Sen har det fixats lite småärenden som ,som vanligt tog sin lilla tid, spec när man är glömsk som jag o glömmer en väsentlig sak  , skulle skriva ut ett papper på bibblan, men hade glömt lånekortet o njet det gick naurligtvis inte utan....var bara åka hela vägen hem för att hämta det... Ja ja sen hoppade jag på cykeln hem idag var inget roligt cykelväder, kallt o blåsigt , men hade som vanligt tur, de svammlade massor på radion o jag cyklade som vanligt o skrattade för mig själv, shit folk man möter tror väl man är nån liten tomte eller nått he he... det bästa var ändå när jag fick höra en till ego låt: Jennie let me love you med EMD, hmm har ju lite svårt för Danny, men kul höra den o cykla hem tyckte jag allt..Som sagt krävs inte så mkt för att roa lilla mig...

image525
Bus bus på er allesammans, ha en trevlig kväll.. =)

Kommentarer
Postat av: Anna och Emelia

Halloj på er! Tänkte bara säga att jag och Emelia kikat en massa på lill-filmen du klippt ihop om Tindra och er. Den är så fin och Emelia har sagt tusen ggr "Se Tindra igen" :-)
Hoppas vi syns snart!
Kram, kram!!

2008-04-08 @ 19:06:14
Postat av: Anonym

Aha nice ja jag kan knappt kika på den för då saknar jag skruttan min såååå mkt.,..Ja det hoppas jag med, stor kram på dig vännen=)

2008-04-09 @ 14:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback