....

Så där igår em hade jag en down stund när allt liksom sjönk in. Men vet ni idag är jag tipp topp igen. O vet ni varför jo dels för att jag har haft en liten pratstund med en go vän, kändes väldans skönt höra att höra vissa saker, att det var fler som tyckte att som läget är var skitbra. menar inte eg person jag pratade med utan en helt annan...grymt skönt för lillhjärtat mitt!!! o självfallet grymt prata med gogumman, åhh tack!! Även om det mest var om ditten o datten så var det väldans trevligt det med, lite mer som det ska va.. Känns så soft o skönt att jag verkigen känner att det löste sig på ett super sätt o jag tror det är lika, känns grymt!! Men bara face it, e ju så när man e grymma liksom, kan ju inte gå på annat sätt då!!! ;-)

Men men åhhh nej nu känner jag mig glad, fast ja visst fan saknar jag nog mellan varven, men bara face it, det här är det bästa o , nu ska jag vara lilla spralliga jag igen =)
jepz nu är jennybenny tillbaka , tllbaka på banan, redo för att faca nya äventyr på rät sätt =)
Åhhh ja jag är nog även glad idag för att solen skiner.... lovely=) hmm men nej Sanna ingen bikini i sikte om jag inte vill lägga mig som en toka ute i en snöhög med bikini...

Vem vet kan dyka upp i lkpg inom kort ändå, är mest j som e sugen, bara för att han vill ge sig ut på sitt äventyr så fort som möjligt,( o imorrn tror jag det smäller) o ni vet med family franz vet man aldrig vad som sker... Men det är ju just därför vi e en sån grym familj, lika galna allihopa. Inte konstigt gummz vanliga uttryck är. "Vad tokig han/hon är" För JAAAA hon får se både det ena o det tredje o skrattar ofta lika gott åt sakerna som hennes mor o far gör =)

Vänner hoppas ni känner lite vårfeeelings i lufteno att ni får en lovely vår o en härlig dag!!! Nut! Kram kram, extra stor stor till my friends

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback