igår var det vår, hoppas det är så idag med!!

Klockan säger tick tack o är just nu typ nio på morgonen, lite trött i ögonen , men nja rätt pigg faktikst trots att det blev ganska sent igår..

Igår dear friends var en lovely dag, en riktig vårdag, med solen skinande o 15+, kön till bosses glassbar ringlade sig lång o det var inte som att man inte blev sugen, men njet orkade inte stå i den där långa kön. Igår umgicks man med lite friends, käkade lunch på stan, tog en tjattrig prommis, o sen var'e dags för årets första grill, mums fy fabian vad gått det var, efterrätten gick inte av för hackor den heller =) Mätt o belåten var man iaf...=)

Ja dan o kvällen var trevlig o mys, kanske blev lite sent som vanligt men men så är'e när det är trevligt. " Nästa gång" ska jag baske mig  inte sega så,även om jag har svårt låta bli, men men man vill ju inte va till besvär he he..

Ja vad händer idag, får la se får la se, tror stan ska få ett litet besök av mig på förmiddan, sen blire kanske andra shoppingplaner för eftermiddan, o mina lurviga är ganska sugna på att ta en sväng om, hmm mest för att det blev så snopet sist när de stängde en timme innan o vi typ hann skaka en timme...men men som vanligt i irriga virriga mitt liv så får vi ses vad som händer o sker....

ja jag vet inte vad jag ska säga om saker o ting, men men  löööv u 2, he he  =)

ähh vad sjutton kanske dags kliva upp o sluta ligga här o svammla som vanligt,

Puss på er där ute i vida världen


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Godmorgon! Ha en bra helg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback