Lilla dansaren min...

Nu har jag hittat vad hon ska få börja med , blir väl till hösten kan jag tänka mig, tror hon kommer tycka det är jätteskoj men det lär ju märkas, men ett försök ska vi iaf göra, mammas lilla dansbrutta... (i kurslistan fanns en danskurs från 3år oxå)


  • Barndans 4-5 år
    I barndansen tränar vi bl a balans, styrka, hållning, koordination och det allra viktigaste - dansglädje! En liten stund av första lektionen är mamma eller pappa med, men sen dansar vi vidare på egen hand tillsammans med dansfröken.
  • Du som är 4 år och nybörjare väljer en nybörjarkurs. Är du 5 år och nybörjare kan du välja en fortsättningskurs. Första gången, (eller del av första lektionen) är en förälder med, sedan dansar vi vidare med "fröken" för att sista gången visa upp vad vi lärt oss under terminens gång.


    sen tycker jag det här låter supransskoj,:  (men som sagt ett bra tag kvar dit får se om hon ens kommer tycka om det första)

    Showdanslek 5-10 år
    Med lek och dansglädje övar vi bl.a. koordination, musikalitet, koncentration, styrka och smidighet. Vi sätter ihop danser av enkla steg och rörelser som passar de yngsta och till musik de känner igen.




    Hmm det har iaf funnits en liten kurs från 3 år, men den började redan 25 januari o nu lär det nog inte börja nån ny förrän tills hösten, sånt här brukar la ha lite uppehåll o sånt under  våren/sommaren.... men blir nog bra till hösten, kan bli nog mkt nytt med att börja nytt dagga nu till våren...


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress:

    URL:

    Kommentar:

    Trackback