Samma dansgolv..

Har nyss lyssnat på 2 låtar som får mig att tänka på samma dansgolv, men ger mig helt olika känslor...O i båda fallen är det liksom vad som ligger bakom/skedde som frambringar känslorna, liksom inte själva låten/texten i sig..

Den första är Jessy- Dancing in the dark...
Helt sjukt, jag kan verkligen inte höra den låten än utan att börja lipa, går bra ända tills jag hör hennes röst då bara rinner tårarna... Fast tanken är oss är ändå rätt söt, var jag o Anna som tog en tur på dansgolvet bland de lugna låtarna, jag var rätt ledsen av en sak o när den låten kom, oh my god då bara sprutade tårarna, (vet eg inte varför till just den, tror det var för att vi under veckan innan sagt att den var så fin..) fast om vart annat skrattade jag åt eländet.. men som sagt bilden av oss där på Harrys dansgolv är ändå rätt söt...men den ledsna känslan kommer på en gång tillbaka så där när jag hör den poff, kommer ihåg precis varför o allt så där då.. fyyy bubblarns... men tur jag o A, drog en skön svängom så skratttet oxå letade sig fram o övertog den andra känslan...

Den andra är av helt annan karaktär: Helen Sjöholm- Du är min man...
Samma dansgolv men helt different feelings, där stod vi med damerna o sjöng halsen av oss, sista kvällen med gänget.. (sagt det förr men kommer sakna många, så lovely bruttz!) De roliga var att jag sen inte tänkte på den, dansade o sjöng ju till rätt många fler låtar ,o den var inte direkt nån favvis, men jag kommer ihåg jag skrattade lite o tänkte, att det var rätt lustigt där vi stod vi alla o det gemensamma som liksom fört oss samman e just vår man... men  men gissa vad jag skrålade för full hals dan efter när jag var ärtig som bara den i myst-shirt, pyjamas brallor  samt icke att glömma mina härliga tofflor från ikea i en av vrje färg o drog en svängom med moppen o skurade, Jadå. Jennybenny, skrålade för full hals: Du är min man...o jag vet du gör så gott du kan.., fast du inte tycker att du räcker till, men du får tycka vad vill,  Jag älskar dig.....DU e min man!!  Var rätt skoj först tänkte jag inte på vilken låt jag sjöng, men sen garvade vi lite båda 2 o vist efter ett tag bad J mig att vara tyst...=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback