Tålamod som jag hoppas ska sluta med tårar på nån vecka!!!

Läste en "krönika" i expressen skriven av Maria Näslund.
Titeln var: Jag var nog aldrig en passande fotbollsfru...
Hon skriver där om att trots hon akdrig ens var i närheten av att röra den där fotbollen så styrde den även hennes tillvaro under flera år. När hon i dag brukar tänka på att hennes dar kan kännas inrutade så tänker hon bara tillbaka på den tiden som fotbollsslav (som hon själv uttrycker det) "Göra nått tillsammans i helgen? ha ha ha.  Semster? ha ha ha...mm mm.. Hon skriver om att de ofta lediga tiderna är några mörka veckor mitt i vinter o kanske nån dag i juli..  (alltså skönt att J inte lirar fotboll..)

Det hon avslutar med är att:  Vi ska komma ihåg att bakom många framgångsrika spelare så står en kvinna med ett extremt stort tålamod!.

He he huvudet på spiken, tålamodet har fått prövas några gånger o man får kasta i kull sina egna planer ibland o, helt enkelt se till att make own plans för att planna in nått med gubbz är ibland stört omöjligt. Tro mig jag vet, har ju tom avbokat en kyrka som var inbokad för typ 2 somrar sen, för att nja gubbz kanske inte var hemma då..(hade inget kontrakt just då, visste ej var han skulle befinna sig där o då..he he he.. Nu känns det ju bra att det blev så, för OM jag skulle gifta mig nån gång så finns det ju så många nya vänner som jag vill ska vara med =)
Men jag trivs för det mesta fint med detta liv, det jobbigaste är det tvära vändningarna som kan ske rätt plötsligt. men det är la oxå det som kan vara tjusningen ibland.

Fast det här med själva uttrycket fotbollsfru, el hockeyfru kan reta smått gallfeber på mig, gahhh jag hatar när folk säger så, vad f-n jag e tillsammans med J o liksom inte hans lilla bihang. trots att det kan vara svårt att planera o vissa saker inte alltid går att genomföra så är jag då inte den som bara lever mitt liv genom hans, nej du ett eget liv är mega viktigt för mig. Skulle aldrig nånsin se mig som nån slags hockeyfru... he he... Det är nog där vi kan vara väldigt olika, för visst jag erkänner nog att det faktiskt finns en del få såna exemplar som kanske gör så, de lever sitt liv genom sin man, som inte alls har nått emot att kallas hockeyfru,utan snarare framhäver sig själva så (alltså på ett sätt förlorar lite av sin egen identitet) de som i samma mening som de presenterar sig själva , presenterar sin gubbe. Nope det skulle aldrig falla mig in, själv drar man ju på det så länge man kan, inte för att jag inte är stolt, det är jag! utan för att jag faktiskt är jag oxå, inte bara nåns flickvän, som man så lätt blir i vissa situationer ändå...

Men men nu går vi mot finaltider o fan vad jag håller tummarna för guld, för då ska jag erkänna då kommer nog tårarna spruta även på mig på läktaren för oj, man vet ju vad dem kämpar/kämpat för en sån sak o bara liksom känna deras glädje, ja f-n det skulle få mig att bli så jäkla glad så det finns inte!!!! Tårkalas utan dess like hoppas jag alltså på!!! =)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hockeyfru? Nej tack, jag har en egen identitet. Jag blir också galen på att människor springer runt ocg kallar sig för hockeyfru, vadå "hockeyfru" liksom? Om min man är doktor, ska jag kalla mig för "Doktorfru" då eller? Nej, jag har gärna mitt eget liv och delar det mer än gärna med F :-)

Håller tummarna för Linköping o J.
Hoppas du känner dig lite bättre gumman o att örat snart är hel-läkt.

Jag räknar ner dagarna, men som det ser ut nu blir det slutspel och då tänker jag hinna med en tripp till Las Vegas innan vi drar hem.
Miss u!

Postat av: Anonym

Vegas baby, fan gummz du har ju snart vart i alla häftiga städer i staterna, min fuskunge!!
Miss u 2!!

2008-04-02 @ 22:16:30
Postat av: Elin

Vad bra skrivet!!! Självklart är du den du är Oavsett vem du är är i och lever tillsamans med. men för mig kommer du alltid vara J:s Jenny. Men det hade du varit även om han jobbade på draggen. ;-) Men vi är otroligt stolta över J. Både i med och motgång. Så jag kan bara ana hur du känner. Du som finns där för honom alltid. Liksom han finns där för dig. Hoppas vi någon gång får koma på bröllop. :-D Kram Elin

2008-04-02 @ 22:59:47
Postat av: Anonym

he he jo så är det ju viss mån är man ofta nån's eftersom man ofta känner den ena parten bättre, för mig e ju Petter alltid elin's P =)

Ja vad kul, ja oj man är stolt alltid men oxå alltid extra nervös för hur det ska gå =)

Ja du vem vet, vem vet, men inget plannat just nu...

kramkram

2008-04-03 @ 10:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback