Tårarna kommer nog spruta igen...

Ja för vet ni just nu sitter jag/vi på arlanda o väntar på att flyga upp till norr till vår älskade lilla sötra tösabit, faaaaaannnnn  åhhhh helt sjukt vad jag saknar, kommer nog nästan krama sönder henne idag. Mitt hjärta!!

En sak till, Jag hör igen =) Jiiiiipppi, ännu lite nedsänkt men det är nog på g uppåt... perfekt..
Jag vet iaf att om jag nångång skulle få för mig att vilja ha en bulle i ugnen kommer jag oroa mig för helt andra saker än många andra gör. JA jag kommer fan vara skiträdd att bli döv =) är ju lite större risk att jag får så igen eftersom jag haft det tidigare. Men var yttepytte liten risk o absolut inget som var nått jag skulle oroa mig för, men vet ni det kommer jag nog göra ändå...
Så hey my friends nu kan ni viska i vilket jäkla öra som helst o jag hör =)

en annan sjuk aak, vara att jag igår för första gången i hela mitt liv (ja jag är ju från de norrländska skogarna... nej då luleå!!) var ut på en måndag he he... Vilket ställe o inte direkt nått folk o de som var där undrade man ju vad sjutton dem gjorde där.. men men var ju last night med the crew.. Åhhh det känns för tassssskigt att gobittzzen ska dra vidare mot estocholmo o inte vara kvar i cluben, we will miss!!

en sak jag faktiskt längtar massor efter nu är att min vardag ska börja ige. Att få börja jobba o träna,  ja vad fna leva som vanligt. Har varit sjukt mkt olika saker nu o väldans mkt utemat o lite dryck... vilket tyvärr speglar sig i formen på kroppen lite, gaaaaahhhhh dags för operation slimtrim a' la jennybenny.. Ja jag får hålla ut en vecka till för innan dess får jag inte träna men sen ska jag fan bosätta mig på gymmet....


Men vet ni nu lyfter snart planet som tar oss till vårt hjärtegryn.. ni Skulle se oss ni båda så upprymda o förväntansfull oj oj vad vi saknar.. Ska bli lite skoj se gummz reaktion när hon ser johans öga, hon kommer nog bli bekymmrad.. men men  snart snart!!

Gubbz har även nya planer vad dem innefattar berättar jag för er på några dar, kanske tom lite pics då, vi får se...

men men nu time att  dra hemåt för några dar..
see u

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hoppas ni får en underbar vistelse i norrlandsskogarna. Krama lillgumman massor och njut av att ha vänner o familj nära.
Hoppas hoppas vi ses snart.
KRAM

Postat av: Anonym

TAckar tackar hoppas ni oxå får en lovely sista tid over there, see u soon my friend!!

2008-04-22 @ 19:13:23
Postat av: Cicci

Vi kommer hem, yeah, vi kommer hem!! :)

2008-04-23 @ 09:35:28
URL: http://baraben.blogg.se
Postat av: Anonym

Yeah yeah jag blir så glad =)

2008-04-23 @ 14:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback