Valborgsmässoafton..

Shitpommfritess vad tiden går, helt ofattbart!!!

Igår var en lovely sommar dag (så surt jag inte kan få in mina bilder) Mötte A o lekte lite i trädgårds, sen blev det lunch på stan o så sen cyklade vi ner till gummz gamla dagis o tackade för oss, kändes konstig o oj vad vi kommer sakna dem, så gullig personal!!
Kvällen innfattade middag på stan med ytterligare ett par som inom kort lämnar stan, snyft snyft... gott o trevligt var det!

Dan hade alltså full sprätt från moron till kväll, å som jag tycker om att ha det =) Fast hmm på kvällen blev jag allt lite ledsen då spökade tankarna en del, o fan ni vet ju att när liksom tankarna spelar en  ett spratt o man börjar tänka på massa konstiga saker, liksom fundera på saker man eg inte ehöver fundera på..Saker´man la hoppas man vet hur det är men när man e ledsen börjar man tänka om det ens var så.. ja ja skit samma.. ny dag, bara försöka  glömma allt.. Men men jag är ju så där jag beöhver mina riktigt down moments ibland, då liksom jag bara är lite sad, eftersom jag rätt ofta stoppar undan det långt långt innuti mig, till liksom alla tankar bara snurrar iväg.. men men nu är det ju valborgsmässoafton o det blir nog riktigt nice!

Ska snart glida o spela lite minigolf, håll tummarna att jag vinner, för finsn det nån jag hatar att förlora mot så är det just mot johan, gaaahhh kan reta gallfeber på mig. Sen ska i nog glida förbi tivolit o så ikväll blire häng med lovely friends, ja det blir nog nice för hela familjen =)

Måste för övrigt glida o kika in lite nya möbler, som säng o kökstolar, vet hurdana stolar jag vill ha, men säng hmm naj jag får nog ta  ett snack med gubbz, vi fårl a se, ska iaf bli skoj att flytta  snart!!

Nej nu ka jag ladda upp mina minigolf talang, så håll tummarna!!! =)

 Är lite glad i magen över att C hjärtat snart (kanske redan) är på svenska mark igen, åhh lovley!!!

Men men hoppas ni alla får en härlig valborgs!! Stor kram till alla, extra stor till er jag sakanr extra mycket =många =)




Just ja hade en sååå sjuk dröm i natt igen fast en rätt mysig som fick mig att ni vet liksom inte vilja vakna utan bara fortsätta drömma he he... MMMMM ha ha

men men see u!!!

Kommentarer
Postat av: Cicci

HEJ, nu är vi tillbaka på svensk mark, landade på valborgsmässoaftons kvällen. Är hos min föräldrar i Dalarna men drar söder ut under nästa vecka. Hade varit så kul att ses snart, typ imorn helst :D
Vi får se till att planera in nåt snarast, saknar dig massor.
STOR kram

Postat av: Anonym

Ni är välkomna precis när ni vill det vet du:) jag väntar, ja du kom nu genast;) kram

2008-05-02 @ 16:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback