åldras i förtid av all stress..

Hjälp hjälp känner mig lite rädd, vad fan känns som att det nog sliter på ens yttre att arbeta så hårt som jag nu gör, fan att hålla på så här lär ju göra att man åldras i förtid he he he.. Ja men liten chock är det nog allt, jag är ju liksom van kunna sova länge, kliva upp i lugn o ro, "alltid" känna mig rätt fin o fräch när man drar ut nånstanns kliva omkring i mina egna kläder som jag trivs i... Men nu.. Oj oj man känner sig trött o lortig som en ja jag vet inte vad när man kommer hem, det första man vill göra är liksom hoppa in i duschen o åtminstone försöka bli lite fin igen.. Ja jag vet: Welcome to reality Jenny =)  får nog inse att jag har haft det rätt soft o skönt, att plugga är rätt soft, förutom den där ångesten som aldrig släpper, över alla saker man borde göra...
Men som jag nu tjötat om så är det skoj skoj att börja jobba igen, o det känns väldans bra få liksom lite erfarenhet, he he...

Idag vid 18 pep det till i telen min, var ett förslag om en prommis runt ån, måste säga att det allra först inte lockade så mkt, men vad fan jag ångrade mig o kände det kunde vara sknöt komma ut få lite frisk luft o surra lite. Så jag hoppade i lite sköna kläder o drog iväg. Ångrar mig inte var sååå skönt ute , härligt promma så där på kvällen ibland.

Imorrn hade jag först tänkt glida iväg på morgonen när J åker o träna då, men nej får nog bli sovmorgon o sen kanske ner på stan en sväng skönt skönt skönt!!

Fy fabian vet ni en tanke som jag kommit o tänka på. Gummz är liksom lite pappafixerad just nu, jag är liksom inget första val just nu. Jag har funderat på om det har att göra med att jag varit hemma så mkt o sååå länge nu att hon kanske liksom funderar lite eller är ledsen/arg på mig o tycker att jag liksom "övergett" henne nu när johan mest hämtar o lämnar på dagis... Lillan jag sa till henne igår, att "du vet väl att mamma jobbar, att jag saknar dig massa när jag är på jobbet, mamma måste bara jobba lite, du är ändå min lilla skatt" Vet ni då blev hon  ledsen o ville komma o sitta i mitt knä ,länge länge...hmmm mammas gofis!!! (vet att det nog bara är min egen separationsångest som spökar he he) Fast det är iaf jätteroligt att hon o gubbz har så mysigt!!

Kommentarer
Postat av: Sussi

åh jag känner igen mig med separationsångest... det är d jobbigaste med nytt arbete! Men nu får vi den erfarenhet vi behöver :) fasen att vi inte bor närmre hade ju kunnat jobba i team ;)
Kram!

2008-02-20 @ 21:46:04
Postat av: Anonym

Ja precis, åhh spännade att se hur det känns för dig oxå.. Ja attans för vilket team vi hade vart :-)
Kram kram

2008-02-20 @ 21:59:27
Postat av: Lotta LKPG

Haha.. det där med att känna sig skitig och ful känner jag till minsann. Fast jag är student.

Här har Anton och jag en hemmadag idag för vinterkräkan har börjat gå på skolan hans. Hellre fly än illa fäkta tänkte jag och håller han hemma ett par dagar... Till helgen är det dags för hemtenta igen..

Kram på dej!

Postat av: Anonym

he he.. inbillning dear lott, inbillning!! =) Men va fan jo så blire ju oxå, de dagarna man bara är hemma o liksom inte knappt komemr i kläder.. men dem e ju oxå rätt softa... sakanr dem =)

ja lika bra det, fy den där himla kräkan, är det värsta som finns!! Lycka till med tentan vännen!!
kram kram

2008-02-21 @ 13:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback