chill söndag

idag är man lite av en tröttmössa, kan la inte påstå att man har gjort mkt, jag har myst med gummz o sett på lite Astrid Lindgren filmer.. bara legat o kramats o hmm jag har nog även slumrat till lite....
Iaf så var går kväällen trevlig, först match, som dem vann med 7-1 kul kul kul, inte världens mest spännande match men kul se alla målen, J gjorde oxå mål =) Efter matchen bara det av till J för mat o vin med damerna , ruskigt trevligt.. om än det blev bra mkt vin o lite väl lite mat i magen he he.. för sen bar det av ut o det var la oxå ok, slutade med att jag mest surrade i telen med en gamal gamal vän som jag inte pratat med på typ hundra år, ja det var ju trevligt, fast kanske ltie onödigt surra bort nästan hela utekvällen i telen.. ja ja fick ju massauppdateringar iaf... =)


Ser iaf redan framemot nästa helg som bara ska innehålla, mys o god mat o softning, ja ja kanskr lite galna upptåg på dagarna men annars bara chill..
Imorrn är ju dags för jobbet igen, första veckan gick ju sjukt fort hoppas denna oxå svichar iväg lika snabbt..
imorrn fyller iaf gubbz år så jag måste kirra presang o tårta dirr efter jobb, o så blire tårtmys sen, vad trevligt =)

ja ja nu dags kliva upp o göra en spaning i kylen för att se vad det finns att fixa till middag...

Just ja, stort stort grattis till Sanna på födelsedagen!!!!


Kommentarer
Postat av: Sanna

TACK vännen och TACK för ditt söta mess tidigare idag! Du är för söt. Och som jag skrev impad att världens sötaste virrpanna kom ihåg! Hahah.
GRATTA J från oss! KRAAAAAAAAAAAAAM

Postat av: Anonym

ja ibland kan en virrpanna som jag överraska, =) Hoppas din dag var bra! Herrn tackar så mkt!!
kramiz

2008-02-18 @ 20:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback