läggatankar...

Måste säga att det var en segdragen sjuka det här.. kanske för att jag är bortskämd med att ofta bara vara sjuk  typ en dag o så är det bra.. Fast nu börjar det väl vara bättre, hade bara sååå ont i halsen o örat i natt att jag inte kunde sova, men efter att han knaprat lite piller så värken försvann för ett tag så slumrade jag till...


Åhh nu är jag i valet o kvalet igen, fast jag vet att gubbz inte kommer vara inne på min linje... fan jag tror den e skitnice alltså... Så här är läget alltså har kikat lite på en lägga som har låg hyra, inte suprans dyr att köpa, fin innuti o sånt, reltaivt nära mitt jobb o stan, hmm den känns oxå jättebra. o den e vi nog intresserade av. Saken är bara den att jag inte kunde låta bl iatt maila på en hyres 4a på linnegatan, i ett sekelskifteshus, där alltså hyran är lite dyrare men ända fan vad nice det vore (det var som men fyra men svår möblerat för en familj med fyra personer ändå, utan passade mest för 2-3pers) hör på detta: Läggan är 154kvm, är i ett sekelskifteshus, har 3,5m upp till tak, med kakelugn  o grejjer... fatta vad nice!! Alldeles brevid trädgårsföreningen, Min dröm är ju liksom att få bo i en sån lägga nån gång, jag vet inte hur många gånger jag gått omkring här på stan o kikat på alla fina hus o sagt att där, där skulle jag lätt kunna bo.. Men jag kommer aldrig få med gubbz på detta då han nog vill tjacka en lägga o spec denna som vi kikat på nu för där blire inte så dyrt.. Själv så tycker jag ju att det vore lite maffigt bo i den andra oxå så klart=) Alltså liksom bara för nått år av sitt liv, jag skulle ju som vilja bo i en sån lägga o i den kan man ju inte säga att tindrizen inte skulle få plats he he..Den där hyresen verkar vara vår om vi vill, hmm han som hyrde ut den verkade vara en sån som tycker om J's jobb o sa att det kunde ju få bli en sån våning sen , i fall vi skulle flytta he he.. o det vet jag ju att den läggan skulle dem vilja behålla om dem fick..he he... men som sagt gubbz går nog inte att övertyga =( Kanske ska göra mitt bästa iaf...FAst iofs den andra är ju oxå fin o det kan ju vara skönt med lite mer moneysar i fickan oxå... men samtidigt va fan, en sån här superlägga dyker inte upp varje dag...o även om de dyker upp brukar de ju vara ruskigt svåra att få, så ibland kanske man bara ska tacka o ta emot när tillfälle erbjuds trots man egentligen inte gjort nått själv he he =)


Som ni märker börjar jag kanske vara frisk i bollen nu af.. alltså mina tankar virrar på precis som vanligt.. dock låter jag ännu som en kraxande fågel när jag pratar he he..
Mina tankar virrar som vanligt även på i en rad andra saker, idag glider en go vän till mig till NY, fan vad jag är avens, fast inte alls missunnsam, det är han allt värd så mkt som han jobbar o sliter!! Fast visst jag hade gärna oxå åkt dit he he...
En annan av mina gosnuppor ska på en lite tråkigare event idag, nämligen begravning, fyy det får mina tankar att tänka på min morfars begravning, den var såååå fin men oxå så oerhört tung, för finns det nån person jag verkligen hade önskat fått fortsätta följa min färd i livet så är det min morfar. Det känns konstigt att han aldrig fick träffa Tindra, att han inte vet att jag nu mera flyttat runt en del i vårt avlånga land, jag ser han framför mig hur han samtidgt som han skrattar hade skakat på huvudet o sagt "denna jenny" he he.. Det sa han alltid när han tyckte jag svammlade =) Fast någonstanns inom mig så hoppas jag att han ändå på nått sätt kan följa min färd genom livet!! Puss på dig morfar, du är bäst, saknar dig!!


Idag när gubbz kommer hem så är han ledig tills på söndag eftermiddag vet ännu inte dock om det blir till att göra nått pec, ja det blir väl att hålla sig här i krokarna iaf.. men nått litet bus vill man väl kanske hitta på..

men men over and out...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback