lite mysmusik o så klartatt man ska börja jobba =)

Igår blev man minsann sjuk, feber o grejjer låg o huttrade i soffan mest hela kvällen o idag har jag inte klivit upp än... hmm hoppas man blir frisk snart... Imorrn är det iaf seminarium så då ska jag pallra mig till skolan hur som helst är ju bara 2 timmar...

Har iaf legat i sängen o lynnsat på lite musik.. Oj vad jag tycker om den här människan med det här svåra namnet..Colbie Caillat , här är en annan låt som är riktigt bra (ni vet ju sen tidgare att jag igllar bubbly) måste nästan fixa en hel skiva med donnan...sjukt söt är hon oxå..

Först realize:
http://www.youtube.com/watch?v=NQnhVgPr-NU

: The little things...
http://www.youtube.com/watch?v=PnJazkLwOFg
(här hittade jag inte videon så det fick bli litet klipp från grey's såklart... men vad är det där nån ny flamma hon har jag inte sett förr...)



Sen såg jag på american idol igår.. o ohh myy jag har en favvis.. inte bara duktig på att sjunga om vi säger så ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=va6wnH1POQQ


För övrigt ringde de precis från vårdecentralen, japp så på måndag är det dags börja jobba =) Fick jobba 8-15 som jag ville, perfekt!! Ska bli kul! Jag kommer säkert vara ganska trött i böjan av allt man ska lära o allt nytt.. fast jag vet en annan som oxå kommer vara trött.. he he J kommer ju få fixa lite mera med hämtning o lämning på dagga ibland..ja vi får se hur vi lägger upp det där, jag ska iaf försöka göra bort att träna på vägen hem (de dar j är hemma så klart) för annars vet jag att jag inte lär ta mig iväg o visst i början kanske jag ändå inte kommer orka men jag ska bakse mig göra ett strongt försök... bara man nu nån gång blir frisk.. Hmm hade varit skönt med 2 bilar en liten skrutt bara oxå.. ja ja jag tar ju kärran, j kan ju åka med nån som bor här så..

Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Kul med nytt jobb! Grattis! 8-15 är ju ok tider också. Skönt med ett dagjobb precis som du vill ha ju!

Postat av: Anonym

Ja det blir skoj!.. ska nog kanske ändå ta 8-17 tre dar o
ledig en o en dag 8-15, känns som att det kanske märks mera då.. men ska göra så om jag får jobba de långa dagarna mån-ons, för då kan det bara bli 1dag/v som gummz måste vara länge på dagis o det känns helt ok...

2008-02-05 @ 14:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback