mysig helg står på lut..

Idag har det varit en riktigt trevlig dag på jobbet, återigen gjort massa "nya" saker...  har ju fått mitt eget rum nu. Lite stolt över min namnskylt he he.. Det värsta är ju det där himla kortet man måste ta som ska hänga i foajjen, gudars amalia låt mig slippa.. =)
Fyyyy fabian idag har jag sett den läskigaste spruta jag iaf sett, ni mina ssk friends vet kanske vad det är såna här implantat sprutor, fyyyyyy helvete där kan man snacka grova nålar (im nålar inte ett skit i jämförelse..) fyy helvete alltså..

Nåja ska snart hoppain i duschenpiffa till mig lite sen bär det av ner på stan  med gubbz, o hooka upp med lite andra par, käka o dricka lite gott.. blir nice.. bara nån timme så där... Gummz är så glad att C & H ska komma hit nån timme o är väldans stolt över att ha fått inhnadla gosaker till dem, hon lär la som vanligt stå o dansa sig svettig framför let's dance... lillgummz..

Imorrn blire oxå att käka gott men hemma här med ett annat trevligt par som d var länge sen vi hängde med, så det känns som en trevlig helg fylld med massa mys o vänner... Imorrn lär förövrigt gummz med stå o dansa som en tok för då vankas la schalger kan jag la tro..

Jag hade eg först velat göra en annan sak o visst jag vill det som fan än,  men men ja ja jag kan ju INTE gör nått åt det hur mkt jag än skulle vilja,tyvärr!!, hoppas det klarnar snart!! Är lite surt eftersom jag vill o fan vet att det är trevligt,  nu blir det här supernice, kul att umgås o ha kul, folk som inser att man e en pärla he he.. =)

Är iaf skittrist väder, imorse blåste det så jag höll på att blåsa bort o nu pissar det ner ute, hmm hoppas det e fint ute i morrn, kanske man skulle kunna göra nån liten mysig utflykt så där till "världens ände" finns visst ett stället som heter så härikring he he..nja men till nått mysigt ställe..

Får se om jag lyckas lura med mig la familia till vingåker imorrn på dan, kanske kanske vore trevligt!!

men men nu dags för duschen o förvandlas från sunkig arbetare till primadonna á la jennybenny

Kommentarer
Postat av: cicci

Låter som en mysig helg gumman. Ser fram emot när vi kan slå våra kloka samman och äta gott och dricka (host host hinka) vin.
Hälsa dina kära. Kramis

2008-02-22 @ 19:20:40
Postat av: Anonym

mmm i missssssss u tooo honey!!!
KRAM

2008-02-23 @ 04:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback