ska nog börja jobba snart...

Okkidook... varit i skolan idag, var fan riktigt intressant o kuligt, blev lite förvånad över mig själv faktiskt men kanske jag tyckte så för att det var sååå länge sen jag var där.. Blev lite frestad att kirra alla anteckningar så jag kan börja ordentligt igen.. Fast hmm ska nog lägga ner för idag ringde kvinnan om jobbet o jag ska nog börja jobba wiiihooo =) kanske redan på 2 el 3 veckor vi får se.. blir suprans skoj. Hon hade inte hunnit se om det var ok om jag kunde jobba 8-15 mån till fre el om det blir det där andra alternativ men det är ju oxå helt ok.. så vi får se.. Komemr iaf få ordentlig inskolning o om mitt vik ev sen omformas till en tjänst så skulle hon föröska ordna att jag liksom inom vicket fick lite praktik på en del avdelningar på US oxå o det vore ju fan grymt kul o spännade... såå jaaaa det känns rätt bra just nu =) Om än lite veligt med skolan eftrsom det var rätt så skoj idag..

Höll mig från gymmet idag med, fast det kliade efter att åka dit, fan jag som inte kan träna imorrn heller, för gubbz har ju glidit till mora redan ikväll o är borta redan tills i morgonkväll...så jag o tindrizen myser lite själva igen...
Ångrar mig djupt att jag inte köpt nått godis tills ikväll o nu orkar jag inte gå ut igen i blåsten som börjat komma...ja ja får la vispa ihop lite chokladpuddig hi hi (bara det finns tillräckligt med mjölk då....fan det gjorde det inte så det blir til latt klä på sig o kila ner en sväng ändå..kanske.. fan vad motigt det känns.. he he)



Kommentarer
Postat av: Cammi

Grattis till jobbet, vill oxå ha ett riktigt jobb!! :-)

2008-02-01 @ 20:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback