stressig dag..

Fy fabian vilken stressig dag.. Idag var en av ssk:orna sjuk , så oj helt plötsligt hade jag massa egna patienter, några på mottagningen andra i hemnet, oj oj har virrat runt lite på cykeln idag, fast det gick rätt fint hitta ändå , o ja det mesta gick bra, för utom nått pk-prov som sket sig ja ja, det löste sig tillslut ändå.. Men fyyy sjutton har hunnit sitta ner o ha rast i typ 15 minuter idag (alltså typ kasta i mig lunchen) , ja just o så hann jag kasta i mig en kopp kaffe på fm men that's it.. Sen bar det av på handling efter jobbet o ingen av oss var särskilt sugen på att cooka ihop nån dinner idag så det blev hämtmat, yummie, ... Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sedan inte göra ett piss till mer denna dag, kika lite på anna phil o american idol....

Har iaf surrat lite med lite ladies idag vi har liksom uppdaterat varann om lörkvällen he he.. ja ja det var iaf trevligt =)

Gubbz har iaf match i lule imorrn, lite avens på han att han får glida upp dit en sväng, saknar lite people där uppe nu, men men snart får man la hänga lite där, om inte annat så är det ju inte allt för länge kvar tills sommaren..o nån liten sväng kanske man hinner glida upp efter sässen, ja ja det får tiden utivisa...


Fick för övrigt ett hjärta idag från en pat som kom på återbesök för att hon tyckte jag var så söt, charma tanter si det kan jag iaf ;-) he he he

nej nu dags för plurret see u

Puss puss puss, smack på're johan

Kommentarer
Postat av: Anna, Henrik, Emelia och Agnes

Grattis Johan på födelsedagen! Hoppas allt är bra med er! Här hemma rullar allt på som vanligt. Agnes döptes igår och så..
Låter som att ditt nya jobb är intressant, Jenny! Man blir nästan lite sugen :-)
Kram på er!

2008-02-18 @ 20:06:28
Postat av: Cammi med familj

Gratti Johan så mycket från oss :-)

2008-02-18 @ 20:17:00
Postat av: Anonym

Herrn tackar så mkt!!! =)

Anna: ja du det är skoj men kankse liiiiite väl mkt att göra, men på en vc som fungerar som den ska är det nog faktiskt rätt skoj.. o jag tycker ju ännu det är jättekul,att liksom äntligen börjat jobba... men gummx har Agnes redan döpts oj här hänger jag inte med, stora damen!!

Stor kram till er alla!!!

2008-02-18 @ 20:25:47
Postat av: Anna

Förstår att det är mkt att göra! Verkar vara hög belastning på många VC's. Sen ska du se att du vänjer dig mer och mer också... Jo, Agnes är döpt nu. Gjorde en enkel variant, bara med släkten. Skönt att ha det gjort :-) Emelia försökte tvätta händerna i dopfunten ;-)
Vi hörs!!
Kram!

2008-02-18 @ 22:30:26
Postat av: Lotta granne

Ojsan.. längtar du tillbaka till slölivet som student nu då ;-) *gäsp*. Naerå.. det måste ändå vara kul att få jobba lite som det man utbildat sig till... Hoppas kollegan blir frisk bara så att du hinner käka lunch!

Postat av: Anonym

Anna: he he söt Emmzan =)

Lotta:jo då kul att jobba men pust pust he he.. Ja då lucnh ska jag se till att ta mig.. jag såg då till att jag fick betalt även för lunchtimmen, rätt ska va rätt he he =)

2008-02-20 @ 21:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback