syskon.....

Vill bara klargöra en sak för er där ute... hmm att här är inga syskon på väg o inget nytt planeras, vi har tom sagt att vem vet kanske det bara blir Tindra, just nu är vi fullt nöjda som det är, lillgumman skänker oss nog mkt glädje o skratt... Vet att jag har skrivt om detta en gång tidigare oxå men jag kan bli såååå less på liksom alla slags fack  o normer som en del personer tycks tycka att man promt ska sätta sig i.. Att efter 3 år då "måste man väl ändå" börjat tänka på syskon.... Öhh ursäkta mig men hur dumt uttryck är inte det... okej att man frågar o är nyfiken men när man liksom säger att det ska vara på ett visst sätt o att man bör börja tänka på syskon, nej fy fan då blir jag mäkta irriterad!! Och jag är verkligen inte den som ser nått fel i det med dem som skaffar syskon ganska snabbt eller så, inte heller med dem som väntar. För mig är det liksom en självklarhet att det där är ett individuellt val (eller inom familjen..) men tyvärr verkar det faktiskt konstigt men sant inte vara  så simpelt hos alla... o när folk verkligen börjar ifrågsätta  liksom vad man än säger när man säger att man inte helt enkelt är sugen än, redo eller känner för det..liksom när de ska börja med sina argument hit o dit, nej fan alltså jag fattar inte hur en del funkar. Hur man kan liksom ens orka ägna tid åt att försöka få folk att tycka som dem vill, speciellt i just denna fråga, det är ju inte direkt ett litet beslut de försöker "pracka på en" o dessutom en sak som verkligen inte rör nån annan än familjen... Alltså hmm nu ska ju inte detta tolkas fel heller, jag bryr mig ju inte i alla liksom som frågar bara sådär, det får man  ju liksom räkna med...  o det kan även vara skoj att prata om ibland =)men det är just attityden en del har, att man typ är konstig i bollen för att man kanske inte vill ha syskon just nu. Detta handlar ju absolut inte om att jag inte trivs med barn, jag älskar såklart lillgumman o har många gånger tänkt på vad man egentligen gjorde all tid som fanns innan man fick barn...Däremot känner jag/vi att just nu är vi helt o fullt nöjda o belåtna med lillgumman, vårt lillhjärta =) Fast man vet ju aldrig i denna fråga kan man ju ändra sig rätt snabbt ,suget kan ju komma o växa sig starkt ruskigt fort...=)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Förstår exakt hur du tänker och kände igen mig sååå när jag läste detta inlägg! :-) Just det där med att 3 år är det ultimata, för mig/oss är det ultimata när vi känner att vi vill ha en till. Fast just nu är jag ju dock inne i en period då suget inte verkar ge med sig, kanske beror på att många man känner fått sitt andra eller tredje nu?! Men jag vet inte hur vi skulle "ha tid" med en till, vill ju ge Thilde all tid vi har!

Har förresten börjat söka jobb på allvar, tror jag blivit inspirerad av dig :-) På måndag ska jag på arbetsförmedlingen, jag vet inte hur man gör för jag har aldrig varit där. Så i helgen ska jag plugga in allt man måste göra :-) För nu har jag benne mig gjort mitt på Coop, står inte ut nå mer!!

Ursäkta mitt långa inlägg! :-)

2008-02-01 @ 20:26:07
Postat av: Anonym

he he gumman kan tänka mig att suget kanske är stort, har sagt så många gånger att hade vi bott hemma så hade det kanske baske mig redan varit på g en liten knodd, men nej inte här o nu med det livet vi lever o trivs med här.. det hinns o kommer kanske.. he he...
Ahha vad kul gummz, får önska dig lycka till=) Kul att man kan inspirera lite iaf trots att jag mest är som ett vandrande virrvarr hela jag he he he..
trevlig helg på er!!

2008-02-01 @ 20:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback