Utelåsta...

Igår kväll kära vänner ska ni veta, då var lilla jennybenny osande, rykande arg.. ja det rök nog nästan ur öronen.. Jag kom alltså hem 17.30, hade jobbat hela dan (rätt trött efter andra dan på jobbet) nyss hämtat gummz som varit sin längsta dag på dagis, även hon mycket trött o grinig. Gissa vad som händer??!!
JOOOOO min kära underbara karl hade låst oss ute, trots  tydliga instruktioner om hur han skulle göra när han gick!!!!  Så där stod jag, utan möjligthet att få tag på han, med en toktrött tjej, lika trött mamma, ingen blöja (är utan blöja på dagarna, men inte helt torr än..) ingen biljett till matchen... Jaha vad göra nu??? Jag insåg att jag o gummz helt enkelt fick åka till hallen o se den där jäkla matchen, ringde  en annan mamma o bad hon ta med en blöja o ett par brallor i fall en olycka skulle hinna ske, raggade upp en biljett (som sen ändå inte behövdes han var så snäll gubben i entren, känner väl igen oss vid det här laget ) o brummade först till max för att få i nån mat i magen.. Fan alltså vad arg jag var!!  men det gick bättre än väntat på hockey, gummz orkade med hela matchen o var inte så där tokspeedad som hon kan vara, men matchen var rätt lång o seg o tyvärr förlust. Fast som alltid kul att träffa ladiesen o surra lite strunt, så kvällen blev väl helt ok ändå ,fast inte som planerad.. (dessutom känner man sig ju måttligt fräsch efter att ha jobbat hela dagen så man hade ju gärna velat hinna duscha innan matchen.. men men...) Fast det är rätt lustigt fast jag var sååå arg så hade det liksom gått över väl efter matchen o vi skrattade mest åt det hela...Men jag fick iaf lite revanch då j fick ta T i natt , stackarn har haft rätt mkt hosta....

Okidook.. på jobbet går det bra, jag lär mig mkt o det är skoj. Om än det kan kännas lite trist ibland att det är sån brist på spec läkare. Jag satt med i telen här en förmiddag o det är lite skrämmande när läkartiderna som finns tar slut innan samtalen knappt börjat.. hmm men men det skulle nog bli en provisorisk lösning på detta. Så visst det har många brister, som förhoppningsvis håller på att rättas till, men ännu är det ändå riktigt skoj att ha börjat jobba! Jag hoppas bara att jag får ordentlig inskolning på alla olika delar o inte bara kastas in i nån del av verksamhten som jag inte hunnit pejla in ännu. Men än så länge är jag jätte nöjd med den inskolning jag fått o känner att jag där är redo göra vissa pat själv . (ja iaf snart)  Men jag ska inte sticka under stolen med att det ska bli gööööööörrrrrr skönt vara ledig imorrn!!
Hade tänkt träna i em, men nja jag tror inte jag orkar, men ska iaf köra imorrn, bättre än inget alls...

Är bra sugen på en sak nu.. mmmmm Ja ja jag har iaf en stor snarra påse som väl får bli mitt substitut istället.. gott gott gott!!!

Måste bara berätta vad gogumman gjorde på max igår. Hon tittade mycket mycket fundersamt på en typ 40-årig kvinna som satt brevid oss o så sa hon högt.. "Mamma, hon ser jättegammal ut!!" he he he... Tur som var så skrattade tanten rätt mkt.. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback