virrvar..

okej ska virra lite till.. hmm fan läggan hyresen är ju sjukt fin o världens tillfälle ,men hmm eg behöver ju inte sååå stort.. kanske lite onödigt, men det är klart man lockas..=) vore ju superfint men kanske bättre köpa den billiga o ha lite mer stach att göra roliga saker för ett tag.. Fast samtidigt är det ju riktigt kul bo i en ruskigt mysig vånig oxå...oj oj oj att jag aldrig kan bestämma mig he he he..Är väl för att det är 2 helt olika saker egentligen...

Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Jag här kalkylerat lite på åbylund. Det känns ju som att ni kan få en helt ok månadskostnad på den. Vad är budgivningen uppe i nu då?

Postat av: Anonym

ja den är rätt nice.. igår var det 920, hade stått rätt stilla, vi bjöd 930, men imorse hoppade en på igen som först bjöd men sen tackade nej (tror nog han var med ett tag i den andra i åbylund) så nu är den uppe i 950..mm vi får se..ja den är rätt bra pris o dessutom trots att kvadraten lät rätt lite så räcker det egentlgien till lilla oss, den var rätt bra planerad... FAST den andra suger ju oxå men av andra skäl..

2008-02-07 @ 11:14:25
Postat av: Lotta i huset brevid

Ja.. svårt att råda.. men åbylund känns mer ..rimligt.. eller vad man ska säga.. Jag röstar nog på den ändå.. Fast jag förstår dej! Skulle ha suttit i samma kval.. Kram!

2008-02-07 @ 11:27:10
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Anonym

ja det blir väl kanske så..får väl drömma vidare ett tag.. he he...

2008-02-07 @ 12:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback