..

Hmmmm har la inte hänt så mkt mer än flytt flytt flytt...
Jag var till Jessica en sväng i lördags kväll, var nicigt. Hon hade lite polers på besök, trevliga prickar om än jag blev lite nervös när en av boysen somande på min väska typ klockan elva, stackarn men han piggnade på sig o kom med ut, var iaf riktgt skoj gå ut o dansa.. Hände en lite lustig grej som jag inte hann se slutet på, undrar hur det blev med det där egentligen.. en av grabbzen hade med sig ett ragg typ.. de satt typ kramades lite så där nojjsigt ni vet.. men ute, ja shit då minsann dansade hon pretty tight med hans polare, till saken hör ju att de 3 skulle sova över hon sin kompis, ja jag är lite nyfiken hur sovarrangemanget blev =) he he..

Igår var vi ju till mantorp hade jag typ redan lyckats glömma bort, var trevligt det med SATANs kallt... När vi kom hem blev gubbz sjukt irri på lilla mig, jag hade nämligen lyckats pajja hans inspelning av nått himla mc race, som tydligen bara är på tv var 3e månad det var tydligen 5timmar långt, men inspelning var bara 1min o 46s... OPPSSS =) Ni kan ju tänka er, han var inte glad... he he...Ja ja smällar man  får ta... =)
Jag åkte iaf ner på gymmet o tänka pumpa lite ,men nej energin fanns inte riktigt där, så jag var typ där o vände..Igår vet jag inte hur många gånger jag typ gömde mitt ansikte i mina händer eller satte min sjal i för anisktet o ni vet typ drog på ett stort smile där under samtidgt som jag bara ville typ gömma mig försvinna lite, oj oj oj shit, rodnar nog allt lite o får ångest.. he he

Men men ta hand om er, miss u!
Puss på er allesammans, extra stor till Johan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback