i går var det morsdag..

Så grattis kära mamma!!! Tack för att du finns o är bäst, alltid ställer upp o hjälper o finns till hands för oss!!




Tänk att man själv är mamsilams nu, ja så är det o det känns ibland ännu konstigt att lilla jag är mamma.. Men oj vad det är underbart, ja rent ut sagt det bästa som finns... hon ger så många guldkantade ögonblick o så mkt kärlek. Det värmer så i hjärtat när hon alltid ska pussas innnan man får gå nånstanns o när lillfröken säger " mamma jag älskar dig" ja oj det är gött!!

Så här vill jag vara som mamma

* Jag vill vara den som alltid finns där, som hon ska känna att hon ska kunna prata med om hon vill, utan att tvinga mig på, men hon ska känna att jag alltid finns där för henne oavsett vad som har hänt.

*  Ja ni jag vill nog vara den där som min mamma oxå var, ja ni vet den där som ställer upp o hämtar o lämnar sent på nätterna när de kommer i den åldern, ja den som skjutsar o lämnar på träningar (inte den som aldrig har tid eller tycker det är för jobbigt o inte kan, men visst, jag ser väl gärna att man förhoppningsvis kan splitta lite på det med andra päron)

* Jag vill fortsätta vara den här glada mamman som hittar på busiga saker, ja en relation där vi skrattar mkt..

* jag vill lära henne rätt och fel på ett bra o lugnt sätt..

* Jag vill absolut inte vara den som dömmer andra mammor (o pappor)i deras sätt att uppfostra , alla gör det dem känner är rätt o tror funkar bäst i  deras "familj" , självfallet ser jag att nått barn far illa då reagerar jag bumsfilliums det är det värsta som finns. Men att tro att jag är nån slags uber morsa o bara mitt sätt är det bästa, nej usch då får jag rysningar...

* jag vill fortsätta med att göra många olika saker, ta med gumman på flera olika saker, finns inte så många hinder o inte så mkt som är besvärligt.. man kan bara man vill... MEN jag vill även fortsätta med att ha min egna tid ibland mellan varven, för mig är det jätteviktigt att ha just det, för att vara den braiga mamma jag fakitskt tycker jag är..

* ja jag vill nog fortsätta bara vara den jag är. Den som inte tar allt i livet på för blodigt allvar, utan den som tycker om att leva livet o att njuta av det. den som tycker om att hitta på lite olika små bus i vardagen...helt enkelt bara leva livet i nuet o njuta tillsammans med min dotter  o tillsammans forma vår framtid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback