..

Igår var det gympa dags igen..mysigt! Pappzen var med  o gympade denna gången oxå.. ha ha han var dock lite trött i   huvudet efter ett par öl kvällen innan... Men vi hade kul. Gympan igår var lite utklädningstema då det var halloween. Tindra ville självfallet vara prinsessa:



Annars brukar vi se ut så här ungefär:



Ja ja det var vad vi gjorde igår morse, mysigt som vanligt.. Måse föröska få till en date med wille o company snart så vi får mysa lite med nykomlingen i familjen.. Johan var ju inte direkt sen med att snappa upp att S ser på alla champions league fotbollsmacher.. ha ha...

Idag har jag o gummz redan hunnit vara o handlat o vara till ikea. Skulel även införskaffa lite fina nya tekoppar men åhlens hade inte hunnit öppna så tidigt i farten var vi. Vi har iaf handlat massa enkel mat att laga i en vecka. För nu ska mest troligen gubben vara borta tom nästa måndag.  o jag hatar laga massa krånglig mat till bara mig o gummz..Lite oklarheter kring det där ännu, men lät så igår på telesamtalet han fick, så det packades för det ,men men inget helt klart än vi får se. Idag drar de iaf mot sundsvall för match imorrn.. Appropå norr..så tänker jag ju på vinter o snö då, blev lite förvånad  o fick vintersaknad (vet ni inte har vinter än heller) när vi åkte ute i skogen igår på massa småvägar fär vet ni där ute låg det kvar lite snö på backen =)  Mycket ljusare o finar med iaf lite snö..
Handlade massa ljus på ikea, för så här i mörkret blir då jag som en pryoman Tänder ljus hela tiden, är ju så fint ,mysigt o varmt...

Besöket vi hade i fredags var väldigt trevlgit får vi gör om fler gånger, bara ses så där...

En sak jag insett är väldigt skönt med vår lilltös är att hon struntar i om man har besök. Blir hon nog trött så säger hon bara hon vill gå o sova. svidar om o bäddar upp o vips sover hon på 10minuter, fast andra barn är här. Skönt!

I planeringen så är det ju itne direkt bästa veckan för gubbz vara borta, :-) ha ha men vad fan komme ju fler gånger..

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad fin hon är, er tjej! En riktig sessa!

2008-11-02 @ 13:09:44
Postat av: Elin Blom

;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback