internet krånglar..

Ja nätet krånglar en del , så jag orkar inte bråka med så mkt därav inte så mkt uppdateringar...

Nu NU har iaf min kväll börjat. Ska bli så mys att träffa A, P o K, vem vet hoppas även lilla glada H kikar ut :-)

Idag har det inte hänt så mkt mer än att jennybenny varit i farten igen.. ja vad fan.. Var ute o körde , körde vasavägen upp, var helt säker på att det var Erica o killen som gick över vägen, rätt logsikt då de ju bor i krokarna.  Så jag tutade, inte bara en gång, utan tom dubbeltut: TUUUt TUUUT. Varpå jag ser ett mkt förvånat par vända sig om o hälsa till en ivrigt vinkande jenny... Hmmm vi alla såg nogl ika förvånade ut, eller ok dem ltie mer än jag... Oj oj , Fan jag garvade så som fan i bilen sen. Tindra sa tom. "Mamma sluta skratta nu, vad skrattar du åt". =) Men det var så roligt för herregud det såg så förvånade ut men hälsade ju såklart tillbaka. SÅ det man skrattade åt var ju tankarna på hur de gick o undrarde vad fan det där var för dåre :-)


En helt annan sak. Såg nyss nytt läge. Fan kan ingen förbamra sig över vårt sovrum o gör det så där dundermys, vill vill vill.... :-)

men men tme to hopp in the dusch :-) o svida om till the dancing queen... som idag går i lila toner :-)

Pussar i massor till er där ute

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Nej, det var inte vi..men det skulle ju som sagt kunna ha varit det :) Hoppas du får jätte kul ikväll i dina fina lila kläder sweetie! Kraam

Postat av: Anonym

tack gumman, nej jag märkte ju att så inte var fallet, ha ha ha....

Msåte ses snart igen!!!!

stor kram vännen!

2008-11-09 @ 10:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback