måndag..

Har hittills inneburit:

*Kurs, tidboken, Verkade rätt rörigt o många steg... saker som är krångligare för hemsjukvården o saker som exemeplvis inte gegistreras i kassan, tar en mkt längre tid att registrera nu.. men men det komemr nog bli bra i slutändan :-)

*Mötte även där dene nya sköterskan, verkade trevlig..

* Stan: Gumman fixk lite söta vintriga grejjer, min sötis, så fin... Han även börja fixa den ena av johans julklappar...kika på lite annat.. Hittade en parfym om luktade asgott, ett par supermysiga rosa fårskinnstofflor på din sko á 349...(men köpte inte dessa, kanske kan önska av tomten..)

* Myst o kika lite 24a

*Dagga...
Ingen rolig hämtning idag! Hmm fick se att luciafirandet infaller den enda fucking morgon jag inte är hemma! (vi ska sova borta med jobbet på nått slags ja vad kallar man det kursdagar, men jag hoppas jag ska kunna lösa det!)  sen stod det även på tavlan att det haft flera fall av lunginflammation i huset.



Just nu sitter jennybenny o tjurar för att jag inte tränat som ajg ksulel idag, grrrrrrrrrr. sur:-( men imorrn då ska jag baske mig!! Nu sitter jag istället här med mitt enorma godissug...

Hmm ja ja ska la kika på hockey ikväll ska bli skoj....Hoppas på vinst, hoppas bara inte de rögleiter som är i fiendezon blir allt för ledsna då , bara hem o torka tårarna F med bror :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback