mera värdelöst vetande bubbel..

Fan alltså i helgen höll jag på att städa o tvätta för fullt. Tvättade tom massa mattor o överkast i grovtvättstugan. Hmm resultat blev så fint. MEN tyvärr tog det siså där en halvtimme innan jag hört ett rop från gummans rum : "Mamma det är deg på mattan"... o ja  det kan man verkligen säga att det var, så där fick man för att man fixade o donade... hmm ja ja så är det ju med småkidz...

En annan sak jag tänkte på appropå det här med ev hotellboende på julafton. Inte tänkt på det inte men efter diskussion med en vän så funderade jag til lite så hmmm vi får se. Det kan nog vara lite "sorgsen o tragisk" stämning på hotell just på julafton.. såå hmm vi fårse...Kanske bara blir till att åka till nått dundrans mysigt ställe o äta just julbord o sen åka hem o mysa massor.... Ja så får det kanke bli. Nästan så vi msåte ha gran i år. det brukar vi inte ha eftersom vi itne brukar va hemma nått på julen knappt, men jo i år vill jag slå på stort...we will see.... Men jag har sett flera fina mysiga julsaker på ika som jag vill ha..:-)





Kommentarer
Postat av: Cicci

Åh vad synd vi inte kan shoppa julsaker tillsammans. Hade varit så mysigt. Ska vi ringas och bestämma en dag då vi möts i Sthlm? Snarast :)

Pussåkram

2008-11-18 @ 10:01:23
Postat av: Anonym

Åhh gummz jag hoppas verkligen nån av dem där dagarna ska funka vore såååå myspys!!!!



kramiz

2008-11-18 @ 11:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback