Tanken var iaf god! =)

Ja idag hade jennybenny tänkt vara lite extra snäll o ta med lite nybakta muffins till damerna o company i logen..

Men det är bara inse.... jag kommer ALDRIG, aldrig bli särskilt bra på det här med bakeri ha ha... En egen teveshow med baking 'a la Jenny, nej det kommer aldrig ske... (hade nog inte hänt ändå, för herregud tittarna hade nog blitt smått förrvirrad över mitt kaos oi köket)

Men vet ni vad som hänfe nu då: Jo rå som sagt man hade ju kommit på iden att det kunde vara lite mys med nybakt i logen.. O nej jag tänkte inte ens slänga ihop smeten själv utan jag köpte fördigbakt då man bara ska tillsätta typ vatten o ägg, eller mjölk ägg o olja. Köpte en med choklad o en med blåbär. Började med blåbären. Satt i mjölk o olja, hmm tänkte jag samtidgt som jag började läsa på att man skulle FÖRSIKTIGT vända i blåbären i smeten (ja så stod det med fetstil o stora bosktäver) sååå jag började nog fokusera på det redan här. O hmm visst jag tyckte väl att smeten var lite väl tjock, så jag tjoffade i lite mer mjölk o tänkte att det är nog mkt vätska i blåbären. OJ OJ OJ jag var sååå FÖRSIKTIG när jag vände i blåbären, o satte ut dem i formarna...oki...
Börjar på nästa sort, choklad.Det var då det klack till i huvvet på mig: När jag läste ägg: HMMM är det nu inte nått jag glömt i förra smeten: Japp mkt riktigt, hade glömt sätta i ägget. TYPISKT MIG!
Så tjoff åkte dem i soporna...
Så nu vette kattsingen om det blir nybakt i logen, för man vill ju det ska räcka till alla....

Det värsta är att jag VET att detta kommer min dotter berätta ändå för alla idag , eftersom hon tyckte det var roligt få ta med sig detta. Och jag kommer få skämmas ha ha ha

Bara face it liksom, jennybenny är inget vidare på bakeri. Det var så roligt när jag berättade om iden till gubbz, han såg redan då ut lite skeptisk, eftersom han vet hur mina sk bakkonster brukar sluta. Srattar ännu åt gången jag skulle baka höggravid o det slutade med att jag stod där med min stora mage o grät åt smeten , samtidigt som vi skrattade så tårarna sprutade tå alla håll... fast där var det HORMONER HORMONER som styrde :-)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Baka en pollykaka för den kan du inte misslyckas med om du inte glömmer hälla i pollyn förstås ;-)

2008-11-10 @ 20:44:00
Postat av: Anna

Hej gumman, bytte blogg precis så här är den nya adressen :)

Fan gumman saknar er me.. åh lilla tindra, hur är de med skruttan? vi måste försöka ses nått!

Ha de bra och ta hand om dig och tack för de fina orden om bloggen! :)

kraaam

Postat av: anna

hej igen, lägger upp din länk på min blogg. hoppas de är okej. vill ju göra lite reklam om vännen min :D

2008-11-10 @ 22:21:46
Postat av: Jeanette

Jag kan hålla med dej om att det är lite fantasilöst i logen. Nu finns det iallafall frukt, inte illa. Men det hade varit super med lite Jenny bakat i logen, på torsdag kanske :)stongt att försöka iallafall. kram

2008-11-11 @ 20:55:14
Postat av: Anonym

C: kanske det vore nått :-)Kanske inte glömmerm en stor risk jag hinner äta upp dem ha ha



A: Ja vi måste absolut föröska ses nått. Gumman pratar ännu om er. o att ni giftade er (som hon säger) Det är lugnt, ska föröska fixa så jag kan länka till dig med, är inte så bra på sånt här bara :-)

kramiz!



J: Nuu dröjer det nog innan jennybenny ger sig på nått sånt där vågat som att baka igen :-) vi får hålla till godo moed frutken istället :-)

kramiz!!

2008-11-12 @ 11:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback