...

ÄNTLIGEN:
som jag väntat på att kunna boka den där tvättstugan. det fanns visst en slags begänsning på tid per månad som jag ej visste om. Men nu så ny månad nya tider, thank god. Behövde tvätta spec för gubbz skull så han får lite rena kläder med sig när han ska bort i helgen...


Har jäkligt ont i min ena benhinna, hoppas bara det är träningsvärk från min lååånga promenad igår kväll. Skulle bara gå en liten sväng Men som jag tidigare nämnt älskar jag ju höstluften så promenaden blev faktiskt bra lång!
Konstigt väder nu.. igår på dan var det ett tag 19 grader men på mornarna o kvällarna skapligt kallt, har börjat ramla löv från träden nu...fast iofs det är ju september nu.. börjar snart vara dags köpa vinteroverall till gumman... vet inte vad jag vill ha för nån i år.. Tycker visserligen mkt om plommonlila färgen som är populär nu. Finns en lila/svart på lindex som ser ok ut, har iofs inte kikat in den desto mer då det känts så långt fram..

En annan sak som tidigare känts långt fram men som nu kryper närmre o närmre i tanakrna av olika skäl.. är  det här med bebis.. suget börjar komma kan jag säga..Nu börjar folk här nere oxå få bebis till höger o vänster o ja det smtitar ju av sig... så visst snart, ja iaf snart så börjar det kanske vara dags att föröska ge tindra ett litet syskon.. Hon har ju väen ommit i den åldern då hon förstår o frågar om inte hon får en lillebror eller lillasyster. Hon vill oxå ha en bebis brukar hon säga när vi träaffat de som har små.. :-) men men vad so msker får tiden utvisa.. men suget har börjat komma iaf lite...

nej dags kila...

see u





Kommentarer
Postat av: Cammi

JAAAAAA, se till att suget håller i sig och gör nått åt saken ;-) Trist att köpa vinteroverall när man bor söderut, de måste ju bli slitna på en gång. Fast iofs så behöver man ju inte lägga ner enorma summor på dem eftersom ni inte har lika kallt som vi har :-)

2008-09-02 @ 22:48:07
Postat av: Anonym

ha ha vi får se....

jooo det blir välidgt tyo grusiga o jordiga... inte typ snö som man kan borsta av... men hoppas på mera vinter i år.. :-)

kram kram

2008-09-03 @ 12:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback