..

Dimmig dag idag...
ska nog iaf gå ut o cykla upp till gamla lkpg sen när gubbz kommer hem, lite söndags mys så där...

Oj oj oj igår var jag o hälsa på en tösabit oj vad fint de har fått det, sjukt fint! (vill oxå...) fick även mysa massa med lilltösa oj min skapare även hon en charmig bit...:-) Eftermiddagen var alltså mys pys, gumman hade nog trevligt hon med, ett helt rum med massa flmer o så fanns det massa prinsessklänningar att prova, lyckan=total.....

Känner mig så trött o seg men försöker se framåt, är itne så många dar kvar till jag blir ledig i över 1 vecka, ska bli otroligt skönt o då kommer även päronen hit, börjar vara dags känner man, saknar massa nu!


Igår när gubben kom hem sa han en sak som jag faktiskt redan hoppas massor att det blir så. Det lustiga var att jag på dan tänkt precis samma sak, ja jag skulle oxå verkligen vilja att det belv så, vore grymt! Det som vi tänkt lika i var en sak ang framtiden men det är så långt fram o hmm tyvärr som det ser ut nu så kommer det nog bli fullt på den sidan de närmsta åren, innan vi har chansen, de som känns lite surigt( om än bra) är att OM "vi" inte varit så snabba i år så kan jag nästa sätta ja vad som helst på att det blitt så redan i år.. men men nu är det inte alls säkert det blir så , buhh nuhh.. men hoppas hoppas gör jag :-)

hmmm kanske dags böja klä sig, men varvör stressa är ju söndag= vilodag..
så alla där ute, take care!
Pussar på er




Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag hoppas ni får en härlig, mysig och fin dag!! Söndagsmys för hela slanten.

Hoppas vi kan ses snart, stooooooor Puss!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback