fredag...

Kan verkligen inte fatta vart veckorna tar vägen.. shit alltås redan 5 September, Ja jag sa SEPTEMBER, herregud, vart springer tiden iväg...

Idag kunde jag iaf inte hålla tyst vid lunchen.. Visserligen satt inte så många där då.. men jag kan ibland bli så ofantligt less på folk som bara gnäller o gnäller o aldrig kan se det positiva.. Nej idag sa jag iaf vad jag kände, att det trots allt går åt rätt håll o att det självfallet tar tid att få ordning på saker o ting, men att det iaf känns åt rätt väg o att det ju blir lättare för alla om man förösker se lite det positiva oxå istället för att hela tiden fokusera all energi åt att "leta fel".. Ja lite paffa blev de nog allt o visst de tänkte nog lite "unga flicksnärta du har inte varit här nog länge för att veta hur det varit"--- men det var ju litejust det oxå, nej jag vet inte hur det varit däremot är jag här nu o känner hur det håller på bli o därför ville jag liksom yttra det, för när man går i gamla fotspår klampar man lätt på o bara ser negativa saker.. O hör o häpna men det kändes faktiskt som att de sög i sig lite av vad man sa, skönt!!

sen fick jag även en rar kommentar av en snäll doktor ha ha.. jag gnällde över mitt röda öga o sa att man inte känner sig så fräsh då.. Han frustade o skrattade "Jenny nej du är inte alls fräsch o så blinkade han med ögat ha ha ha... han är allt rar. Ja jag trivs faktiskt riktigt bra på mitt jobb nu..allt flyter på bra (trots aoset ) o jag känner att jag trivs!
Hade sånt här medarbetarsamtal igår o min chef sa just det att det syntes oxå. Att jag bara på de månader som hon varit där blommat ut o mera funnit mig tillrätta o tar mer o mer plats..:-) Ni vet hur det är: när jag väl kommit igång svårt hejda mig ha ha...
Rätt så lustigt i dag sa en pat helt plötsligt.. "Ja ha så gubben är på landskamp" Shit tänkte jag, hmm inte har jag väl sagt nått om det till honom... Men nej då viade sig att min manliga kollega skvallrat om detta.. ha ha..
Nu bryr jag mig inte, händer väl lite då o då att vi glider in på ämnet hockey, sällan jag som för det på tal, men det börjar märkas att personalen trots allt är lite nyfikna, de har tom väckt förslaget att tanterna ska gå på en hockeymkände nån match...de är allt söta ändå. I början tyckte jag väl att det kanske var lite tråkigt att de flesta är så mkt äldre än mig (nu har de ju kommit in en del yngre med) men nej nu tycker jag faktiskt det är rätt skönt o skoj (förutom allt gnäll då) . Det är liksom skönt komma till jobbet o det är jobbet, dessutom är de allt bra galna tanterna med, roligt höra när de kommer igång. Herregud vad de skrattade idag åt lite impotensprat.. ha ha ha... :-)

oj oj bara surr surr om jobb, men som ni ser så trivs jag faktiskt prima nu.. det är skönt, Tindra trivs galant på dagis, hennes tider flyter på bra, hon får vissa långa dar men många korta oxå. Hon har funnit speciellt en kompis som hon är jättetajt med.. men leker bra med alla.  Ja känns so matt detta år kommer bli riktigt bra det med...

Det man får ångestö ver är just tiden, tiden räcker inte alltid till, man vill hinna umgås med folk till höger o vänster, men ibland är det svårt att få det att fungera rent praktikskt o ibland finns helt enkelt inte orken... men men jag tror o hoppas de vet att jag tänker på dem o vill ses :-)

kram kram o mys på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback