händer saker idag..

Idag händer det saker på jobbet:

Jag har ju en del födelsemärken jag vill ta bort o vi har en doktor här som älskar "små operationen" o jobbar massor med dessa i en annan stad vissa dagar i veckan. Han frågade mig om jag vill ta bort den i pannan, då han hört mig prata om detta tidigare. Han sa han bara skulle stansa ut den o typ sy ett stygn.. Gaahhh tänkte jag .I pannan vill jag nog lasra med tanke på att jag inte vill ha ärr....(Måste fixa det nästa gång jag kommer upp!!!)
Men jag var sanbb på att säga att jag hade 2 andra som jag var "lite orolig" för. Snabbt replikerade han o sa att kom så tittar vi på dem.. Han sa de var ofarliga men att han kunde ta bort dem om jag ville: jeps så idag har man själv legat på britsen. o nu har det nog blödit igenom så jag får gå o byta arbetskläder. Men skönt ha dem borta... Fast jag föredrar vara på andra sidan i vården huga gilla inte alls få sprutor!
Efteråt  så visade jag iaf 2 små som jag gärna tar bort på ryggen o frågade om det gick att göra på samma sätt: han svarade att vi hade kunnat ta dem på samma gång, men nu  vi får vi ta dem en annan gång nu. Perfekt tänkte jag!!
Känns skitbra...
Det roligaste var han hans motivation: Jobbar man på ett bageri, smakar man ju lite bullar ibland, jobbar man i vården ska man väl få lite personalvård oxå, tack så mkt!!!


Det rolgia sen var att jag möttes av en strålande tjej som jobbar i receptionen som kom med en stor blombukett, som visade sig vara till mig... ÅHHHH vad glad jag blev. Känns som en härligt trevlig underbar eftermiddag.BNu står mina blommor här o glänser på mitt arbetsbord :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback