Jag har fått en utmärkelse:-)

Eller för att vara nogrann 2 stycken. Tack så mycket, det värmde!:



Gulligt av dem! Tack så mycket!  De som jag fått detta gulliga av är: Lotta-
mittsakalladeliv.wordpress.com
 och Susann (lösenordsskyddad blogg)



 Med motiveringarna:

Av sussan: 
Öppenhjärtlig, rolig och virrig blogg :). Denna blogg innehåller förövrigt det roligaste blogginlägget någonsin, dvs det om karln din på banken. Det skrattar jag fortfarande åt bara jag tänker på det. Gillar att bloggen handlar om precis allt!

Lotta:
härliga, `virriga´ (enligt egen utsago) Jenny som följer sin elitseriehockeyspelande man i vått och torrt runt i Sverige (ännu så länge, kanske blir det även utanför gränserna senare) och som bor `hundra mil från mamma´. Bra jobbat! ..och lycka till med "du vet vad.."


Det är alltid roligt att få lite positiv cred då o då för att man skriver... Jo jag tror nog den ter sig rätt virrig mellan varven min blogg, men det är för att jag som vanligt sällan tar mig tid o fundera på mina inlägg utan det är full fart o så rusar jag vidare mot andra saker att fixa o dona... I bland kan den kanske te sig för öppen o ibland tvärtom, vissa saker kan man lätt bubbla om o vissa saker kanske man egentlgien vill dela med sig, men nja kanske ändå inte på en blogg som kan läsas av precis allt o alla...

Åter till saken:

Tanken med utmärkelsen är att man ska nominera 7 bloggar/bloggare man tycker extra mycket om. Så här funkar det:

1. De nominerade kopierar bilden och lägger på sin blogg.
2. Länka till personen du fick nomineringen av.
3. Nominera sju bloggar.
4. Länka till de bloggar du nominerat.
5. Lämna ett meddelande på deras bloggar att de blivit nominerade

Nu till mina nomineringar:
De allra flesta har en sak gemensamt: får mig att känna mig nära fast vi är långt ifrån varandra!

Sanna- jagodu.blogg.se :  Känns härligt få läsa om dina dagar och hur du och ni har det. Känns på något sätt som att jag ändå får ha dig lite nära fast du bor långt borta.  Att få läsa om både de dagar då Sannisen är sprudlande glad men även de dagar då humöret inte är på topp känns som en härligt ärlig blogg som alltid får mig glad när ett nytt inlägg anlänt. Tycker så mycket om dina fina bilder som du lägger in lite då och då..

Cammi (lösenordsskyddad blogg) : Jag tycker så mycket om att läsa din blogg, finns så mycket att känna igen sig i då de bara skiljer 11dar mellan våra töser och våra gubbar är bra lika när det kommer till latheten, även om din man är bra mycket händigare än min :-) . Nu frossar jag i inläggen om er graviditet o det får mig titt som tätt att längta tillbaka till "livet på björx" .

Lotta (länk finns ovan):  En blogg som handlar om det mesta. Ibland djupa inlägg som får mig att tänka till, saker jag annars inte snappat upp. Men även om hur hon lyckas jonglera familjelivet med bravur. Ja den innehåller det mesta o den får mig ofta ett dra på smilbanden, förundras över att att hon orkar med allt hon gör. Mitt liv känns ibland som en fis i rymden i jämförelse :-)

Erran- egirl.bloggagratis.se:  Här får jag mycket igenkänninngar från arbetet som sjuksköterska. Denna blogg är även en av de roligaste och mest öppenhjärtliga bloggar jag brukar kika in på.  När man läser denna blogg så känns det verkligen som Erranperran, det är liksom raka rör o inte så mycket hymlande. Även ofta förbaskat roliga inlägg!

Sussan (lösenordsskyddad) : En blogg som man ofta myser av att läsa, även en blogg jag inspireras lite av ibland.. Så duktig på att hitta på saker med sin mysiga familj och visa det för oss. Älskar bilderna på familjen även den fina layouten.
Även denna blogg ger mig mycket ingekänningar då våra barn är i samma ålder, får mig ofta många goda skratt åt vad lilleman hittat på eller sagt...

Cicci: (länkar inte då jag inte vet om du vill länkas..): Min kära vän som förrgyllde så många av mina dar i göteborg som nu bor på annan ort är jag. Därför känns det härligt på något sätt få läsa om allt som hon skriver om. Hon är dessutom en av de bästa jag vet på att skriva. Hon har ett sätt att sätta ord på sina känslor och tankar som är få förunnat. Men även de vardagliga inläggen är för mig av stor betydelse då jag saknar min vän massor! så jag hoppas på lite uppdateringar snart!

Erica- ericafika.blogspot.com : Så roligt vännen börjat blogga lite, en god vän med hjärtat på rätt stället! Trevligt kunna kika in lite din vardag emallanåt när tiden inte räcker till för att ses så som man vill. En varm och härlig blogg att läsa.


Oj oj sen finns det många det vore trevligt läsa bloggar av.
för att nämna några mina forna sjusktöerskestuderande kamrater:
Tex Anna E.: tyckte så mycket om att läsa din blogg som handlade om allt från barn till hundar o livet på landet, jobbiga löparrundar o ja mm mm... åhh hoppas du börjar igen!
Stillisen: Ja herregud det vore nog allt en prydlig o fin blogg med tokigt innehåll :-)
Nina: En kanske inte lika prydligt ornad blogg men minst lika galet inehåll, o massa fina hundbilder säkert o kanske några fina ambulansmän med ha ha...
Annicka: Galen syrra som jag så vad mer kan man begära...
Laura: ja du när man frågar lite mer ingående så finns det ju en hel del spännande som jag allt skulle vilja få höra mer om ;-)

Men kan ju inte bara nämna syrror:
Så det vore roligt med lite virriga inlägg från tokiga o glada sara! Läsa om allt möjligt om hur det går med ditt mission nummer ett just nu!
Eller varför inte från nån av de andra ladiesen som lever ett flackande liv som jag men som just nu huserar här i stan, ja deet skulle jag tycka om :-)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Vännen, som jag saknar dig. Våran dator är kass och funkar inte. Men den är på lagning och förhoppningsvis kan jag snart uppdatera dig och andra på vad som händer hos oss.

Vi måste styra upp nåt och ses snart, när vi nu ska nog få ihop så vi alla kan. Men det måste hur som helst ske snart!!

Lots of love!!!

Postat av: Erran

Tack för nomineringen...va glad jag blir :-) Kram!

2008-09-10 @ 20:40:06
Postat av: Anonym

Jaha du...jo tanken har slagit mig men jag har inte kommit längre.Kanske! Har länge tänkt säga att du verkligen är en toppenkul och engagerad morsa.Du verkar alltid var med på alla upptåg lillhjärtat ditt hittar på. Man kan ju bara hoppas att man har samma energi och lekfullhet när jag blir gammal nog att skaffa barn.Kram på dig!

2008-09-10 @ 21:15:09
Postat av: annicka

lika virrigt här oxå ,alltså förra inlägget var från mig då!!

2008-09-10 @ 21:17:55
Postat av: Anonym

C:jag det tycker jag verkligen gått på tok för länge nu! :-)hmmm tänk om ni är lediga redan i helgen, för då har j mach på lördagen men sen ledig sön, mån :-)

Ja hoppas ni får till datorn snart ,sakanr dina inlägg...

kramelikram



E: det var så lite så! den var du värd! kram



A:ja jag tycker du ska göra slag i saken vore kul få följa dig med:-) Åhh gulledig ,vad snällt! Känns inte alltid så :-) men man försöker så gott man kan! Ibland tur hon har så barnsliga föräldrar som tycker om att leka nästna lika mycket som hon själv ha ha...saknar dig kram!!





2008-09-11 @ 18:55:51
Postat av: sussan

Tack gumman! Så gulligt du skrivit. Kramar i massor till er! Nu ska jag läsa om franz på banken igen ;)

2008-09-11 @ 19:06:04
Postat av: Lotta i Linköping

Tack så jättemycket!



Kraaam..

2008-09-11 @ 19:36:39
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Lotta i Linköping

ps. Jag tycker inte att du ska känna att ditt liv är en fis i rymden. Du bor sååå lång bort från dina anhöriga. Det tycker jag är att göra ett fatntastiskt jobb (du förstår vad jag menar..)

2008-09-11 @ 19:43:44
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Anonym

S: ja den vi bjuder vi på: hade gärna liksom suttit o på nått sätt kunant se hela historien på riktigt fatta vad man garvat då :-)kram kram



L: he he allt beror på vad man jämför med... o vad man är van med.. jag är van med mitt kaotiska liv, o vant mig vid att inte kunna snippa hem till mor o far när jag vill, itnek unna få orndat med småfix när som (hmm därav den trasiga lampan i badrummet ha ha) :-) Stor kram på er!!!!!!

2008-09-12 @ 09:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback