oj oj oj...

Ja jag satt nig med kudden för ögonen titt som tätt igår när jagk iade på idol.. en del var ju ltie söta, men herregud varför ska de alltid envisas att visa norrland så där... för åh my god sä där illal åter vi väl inte alla :-) Jodå jag vet ju att det finns några av er som tycker jag har mkt dialekt, men jag hoppas ni insåg att den bleknade mycket i jämförelse o insett att, nej sååå mkt dialket harj ag inte :-)
Fast jo jag är stolt över mitt kära norrland!!
Dock satt vi flera ggr o sa , att nja nja nja... redo att flytta mot norrländska trakter igen, si det är vi/jag inte..Mamma bli itne ledsen nu, men jag trivs ypperligt här nere o som det känns nu ,kan det mycekt väl sluta med att man bosätter sig nånstanns här neråt.. fast hmm det går liksom i perioder det där... Har sagt det förr, men jag önskar ibland att man liksom fick ta med sig alla man ville o bosåtta sig i samma stad, för det är ju det man saknar när man flyttar runt, släkt o vänner...

fredag, sista dan på jobbet... hur mkt som helst att göra. Men idag är det iaf bjudlunch med massa folk inbjudna, blir säkert trevligt o förhoppningsvis gott! Sen är det helg, vad den bjuder på får vi se, blir  väl iaf kanske lite hockey på lördag.. men men we will see..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback