planering inte alltid lätt..

oki... igår kom gubbz hem de hde förlorat, trist men ändå vunnit själva gundserien så det ar ju skoj... Han sa att han fick veta först idag om det blev tripp mot södertälje o finland eller inte...men det lät som att det nog kanske inte blir av Hmm lite segt med framförhållning som vanligt.. som jag tidigare skrivit kvittar det mig vilket som, kul ha han hemma  o se spännande matcher, men även skoj o se han reppa sve.. men ja bara han inte kommer i kläm så kvittar det vilket som. Eller ja det som oxå vore skoj om han blev kvar här är ju att då kommer ju "farmor o farfar" på besök det skulle nog uppskattas inte minst av lilla damen, men självklart  av oss alla.  Men nu är det skönt på vilket sätt det än blir har jag lyckats ordna så att torsdag o fredags ärenden saker som ska göras går att lösa, tack vare mina kollegor, guld värt!!
Idag är dagis stängt , planeringsdag o imorrn eftermiddag har de invigning av nya lekhallen på eftermiddan, det blir nog mys jag kommer nog inte hinna vara med helt från början :-( men nästan...(hadej ag inte kunant alls o j varit borta,hadej ag tyckt synd om henne, då hade hon nog varit typ enda utan päron där, samt garanterat enda som skulle behövt vara kvar så sent.. men det löste sig, skönt!!

I natt har det varit en sån här natt när jag drömt all världens konstigaste drömmar, den ena tokigare än den andra...

Vi får se om vi smyger iväg på bibblan i eftermiddag o lyssnar p åsagostund.. hade hoppats vädret skulle vara lika fint som igår så vi kunnat åka o mysa i typ valla men men ..       vi får se... sen vet jag inte hur det blir, om det blir after work ikväll eller inte, we will see...

men men
time to go..
puss puss på er, extra stort smack till min darling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback