uppdatering...

*gympan igår var dundermysig.!! kommer bli vårt nya lördag förmiddagsnöje helt klart...

* kan inte fatta jag varit så lite på stan att jag missat det öppnat 2 nya affärer, skärpning jenny benny!

* hockeyn igår suger! visst kul Johan fick måla o ass, men vad gör det när han kommer hem arg som ett bi över en sur  sur förlust

* ja det var nästan skönt smita iväg ett tag , o ja jag erkänner jag har ju inte alls varit sugen på galej denna helg, men glad jag gick var så mys träffa donnorna, synd bara vi alltid ska hamna på olika uteställen..

* Nu vet jag iaf att om jag träffa nån Norska ska jag inte säga att jag ska bärsa o pula på lite... he he betyder bajsa o.. ja ni vet snusk... :--) Likaväl som att norksan lärt sig att det heter förfest här o inte bjuda hem nån på förspel som de säger :-)

* har varit duktig o bokat tvättstugan nu så snart ska jag ner o tvätta, gumman o gubbz ska iväg till mantorp snar,t jag hoppas de hinner hem till 4 så vi kan gå o se mamma mu kanske ha ha..

* var trevligt ute,träffade en del knäda ansikten, en del man inte sett på ett tag, var allt trevligt... även om jag ska erkänna sängen var ruskigt skön när jag kom hem med..

* idag känner jag nog för att lyssna på lite gamla låtar, el de är inte gamla men inte så nya, låtar jag brukade lyssna mkt på tidigare men inte velat lyssna på , på ett tag men idag ska de dammas av o lyssnas på när jag är själv... ska nog lyssna på apologize o , bleeding love en del idag, dem är så bra!! sen ska man sova, tvätta, sova , tvätta, sova sova.. se 24.. perfekt söndag.. :-)



(har kanske nån bild sen men orkar inte nu, får se om det kommer sen, inte alls säkert)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback