vart tar de lediga dagarna vägen...

Älskar mina lediga dar mitt i veckan, men oj oj oj hinner på tok för lite mot vad man skulle vilja,
skulle vilja hinna, träffa folk o fika o luncha, men tiden tycks inte räcka till, tur att man är ledig alla dessa dar så det hinns ju iaf med framöver...

Planerna för denna veckas lediga dar är:
: imorrn hoppas jag på lika fint väder, då har jag en toppenide, blev inspirerad av en vän  som gjort så med sin familj. Om vädret bara tillåter (hopas det är lika fint som idag, kanon väder) blir det utflykt till skogen hela familjen på förmiddan, med matsäck o allt...
På eftermiddan ska så hela familjen till tandläkaren, gaaahhhh tycker inte om! men behövligt!
Sen efter middan ska jennybenny iväg o träna, step/styrka är det som lockar imorrn..

Ons: måste skjutsa gubbz till hallen tidigt på morgonen..sen ska jag hem o fixa det som måste fixas nu, ta bort massa somriga kläder o skor o rensa på vinden...
När så stan öppnar ska jag glida ner o köpa en "yoga"  /träningsmatta, som gummz måste ha till baletten o jag kan använda den hemma..
Efter det har jag allt tänkt gå på lunchpassen, core o booty står på planeringen alltså...

Sen är det nån timme över..
Efter det dags skjuta gumman på balett, Passa på mysa den timmen med min gubbe, fika eller promma lite..
Jaha sen vare väl dags för middag...o kanske lite mys efter det, då det är match igen på torsdag kväll o sen åker de bort på fredag så klart en myskväll måste klämmas in.... ;-)

Så torsdag + fredag står jobb på schemat p ådan o så match på kvällen, men fredag kväll tror jag allt jag ska höra om inte nän är sugen kika förbi på lite myskväll, kanske film o lite godis.. vi får se... Alltid trevligt träffa lite tjejer bara surra o ha trevligt!

Ikväll är jag sugne övveraska med lite tända ljus o en het jennybenny när gubbz anländer hem, men hmm vet ju jag kommer hinna somna o då är jag inte lättväckt ha ha... kanske ska förska hålla mig vaken, fast hmm ska jag överraska så hade jag nog allt velat köpa nått nytt fint att ha på sig he he  o idag har jag tyvärr ingen bil att kunna glida o köpa det, kanske spar min plan till en annan dag :-)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Skogen är rätt mysig även om jag är rädd för det mesta ;-) Kul för Tindra att gå på balett, själv kommer vi nog få tillbringa många timmar i stallet när T blir nog stor! Var där i 3 timmar i dag :-) Måste kolla upp vad det finns för aktiviteter här i stan, barngympa hade varit skoj...hon måste få börja med nått när bebisen kommer så hon och jag kan åka i väg och göra nått tillsammans, rida hade hon ju uppskattat men hon är lite för liten för det än.



Mys på när ni är lediga!!

2008-09-29 @ 21:50:32
Postat av: Anonym

blev ingen skog, för det regnade...

ja vad mys, jo jag tror oxå gumman skulle äslka det, men jag kan inget om hästar plus att stallet är så långt borta så hmm det får bli om hon nämnder det själv när hon blir stor..



Jaj ag ivl lhelst gå på barngympa/dans men det var från 4 så nästa termin ska hon nog få gå på det..

en sak jag kan rekommendera som är mysigt för båda är familjegympa, Både för föräldrar o barnen men små rörleser man springer runt ltie o cyklar på olvet etc, till musik som pippi o emil det är jättemysigt!!



Tänk vännen snart snart har ni er lille kiddo hos er, mysanspysans :-)

2008-10-02 @ 15:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback