1timme

1timme är mkt när man saknar!!

Ja faktikst nu längtar jag (vi) efter gubben o trodde han kom halv 1, men det var tydligen halv 2. Nåja myspys att han är på väg hem (över helgen..)

Jag o tindriz har lite saker att stå i innan. Köpa presang till Thilde o fixa lite småsaker till "lillebror" (sen ska jag inte köpa mer, men detta måste jag bara ha) Jag måste åka o klämma o känna på en vagn som jag börjat klura lite på..Tindra klagar ju inte direkt då det ,är på leksaksaffären:-) Sen kanske jag o tindriz pyser lite innan till kallax o tar en fredagsfika..

Efter det brummilummar familjen mot gubbz hemtrakter.. Där vi nog hänger i helgen..

Funderar på att jag nog måste börja käka min järntabletter snart. Böjrat känna mig såååå förbannat sjukt j-kla trött igen. Så det är väl dags antar jag. BM sa att jag kunde börja äta dem när jag ville efter förra besöket men att kring denna tid nog var bra.. (men uäkkkk jag drar liksom på det...)

Puss på er allihopen!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en mysig dag och mysig helg vännen. Hoppas det känns bra när du klämmer på vagnen ;)

Hälsa så mycket till Johan o Tindra från Cicci o Beddan.

Kramis

2009-04-03 @ 10:39:15
Postat av: Anna

Åh, vad avis jag blir när du får göra sånt där mysigt som kika på vagn och köpa bäbiskläder!! Fast säg inte till Henrik att jag sagt det :-) Nä, just nu är det verkligen inte läge. Nog fullt upp! Men NÅN gång kanske`?!?

Du förresten! Har du sett det där kitet på Lindex med som bondgårdstema? Pantalonger och t-shirt. Hur sött som helst! Anna hade fått det till Pelle och det var bara så fint!

Hoppas ni får en trevlig helg däruppe! En annan ska ju jobba är det tänkt. Fast först lite födelsedagskalas hos mamma ikväll. Just ja! Jackan kom igår och jag är alldeles kääär ;-)

Puss och kram!!

2009-04-03 @ 11:35:19
Postat av: Anonym

C: I will. De hälsar tillbaka!

Ja vagnkänslan var bra, pefekt :-)



A: he he.. jo jag kan typ liiite tänka mig att suget kan finnas där ibland, men liksom ändå inte. Svårt val så där sen.. :-) Får la se hur storck med ungar man sltuar med, än vetm an aldrig.. :-) Det är bara synd de ska bakas så lång tid , första ggn bara mys, o nu ok. Men en 3e gång.. ohh my orkar man :-)

Ja oki msåte kika, har köpt nått liknande från kappahl, ksa lägga in bilder sen.. inte hunnit bara..

Ha det nice på jobbet i helgen!

Du är nog finfin i jackan, vill oxå! , nästa vår då baske mig..







kramizar

2009-04-03 @ 22:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback