...

Igår kväll var ingen bra kväll!
aj aj aj jag hade sååå förbannat ont i ryggen o var trött. Dessutom hade jag en sak som alltid oroar gravida kvinnor litegrann , som jag hade lite i början men inte haft nu på flera veckor. Blev lite orolig o jag fick cancel mitt städande i förrådet , Kanske rätt bra det med iofs med tanke på ryggen.

Idag känns allt iaf mkt mkt bättre. Var nog mest sömn o vila som behövdes. Idag blir en trevlig dag. Gubben är o handlar festis o bulla som vi ska ha på tåget. Tindra står här o borstar sig o gör sig fin för dagen (samtidigt som bollibompa kikas in) själv ska jag ta en dusch snart så man förhoppningsvis inte ser ut som en soppåse mer. (borde verkligen frägat håret igår, men jag bara orkade inte) Tyvärr suger vädret ute, ser grått o kallt ut...

Igår kväll när J kom hem från innebandyn så var jag på såå sjukt dåligt humör  men det berodde på att varje gång jag rörde mig yttepytte lite i sängen så gjorde det så hiskeligt ont.. Men som sagt i dag känns det bättre. Hade lite dåligt samvete på morgonen över mitt rykande humör igår, men men han förstod :-)  (dessutom är jag nog aldrig vidare ku latt väcka ha ha)

Nåja dag att förvandla sig från en brun ica papperskasse till förhoppningvis en lite glammigar plastkasse från kanske typ MQ :-)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Men vad nu då!?!! Är familjen Franz i Linköping??? Då måste vi banne mig ses när du har tid/lust/ork!!!!!!

2009-04-21 @ 11:15:09
Postat av: Jenny

Hej vännen! Ja det är vi:) måste ses!! Saknar ju sarah! Har borta ditt mobil nummer:( så skicka bara ett mess så kokar vi ihop nått! Kram kram

2009-04-21 @ 11:41:39
Postat av: Sanna

Ha det myyyys hos vännerna i V-ås!! Hejja Hejja på Cicci från oss också. Todeloo!!

2009-04-21 @ 18:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback