helgen...

Som vanligt svicchar helgen på i allt för snabb takt.  :-( Fast vi har haft myspys.
Trevligt vara i kalix, grillade lite i stugan om än vädret var kass.Men skoj, kikai n läget på stugan.. Men som vanligt blir jag allt liite rastlös efter ett tag i stoorstan :-)  (mest handlar det la om att vi liksom hittar på mer hyss här i stan...)
Det tråkiga är att helgen har för få timmar. Vi har tyvärr tvingats tacka nej till ett antal trevliga erbjudande, så som middag, fika, leo's o badhus.. Men men fler helger kommer ju :-)

Idag har vi iaf varit på barnkalas. Trevligt trevligt! Var skoj träffa fam Strandberg igen oxå, så längesen sist! Det roligaste var nog dock vårt impulsiva påhitt (ovanligt va??!) Japp här bestämdes det att damerna bus familjer ska åka upp till dundret från fre-lör. Ska verkligen bli myspys. Grilla korv, åka pulka, madrass, dricka varm choklad. Basta, äta god mat, spela spel etc..  Kul när man hittar på nått sädär bara :-)
Så nu är nog påsken uppstyrd. Japp på torsdagen har jag dealat till mig vad jag vill göra på dagen. Då blir det happis/ finland, kika in affärer o nya gallerian. För att sen på kvällen kika in johans önskemål: skotercross.  (o sen vet ni ju Dundret) o så på söndag påskkäk med min familj.. Sen får vi la se om guben är hemma el pyser mot Prag, det återstår att se...

En annan rolig sak som om jag förstått det rätt, verkar iaf vara rätt så bokad av våra kära "grannar" är en norrlandstripp i sommar :-) Wiiihoooo vore så fallet så vore det superduper skoj!! Tindra  ställde sig jämnfota o hoppade av lycka när vi beärttade om att dem kanske skulle komma ..

Hmmm måste nog inhandla mig ett par vinterpjucks i veckan .Jag hade ju ändå tänkt göra det ev. För nu är det sånt superpris på riktigt bra pjucks så det behövs ju ändå till nästa år (ja ni vet när man ska ut o traska med vagnen o sånt..)  Det suriga är att min täckbrallor ligger i förrådet i linkan... surt!!! nåja jag ska nog klura ut nått. Jag har ju ännu inte fattat vart min gula har tagit vägen. Om jag söker på vinden här en 100a gång kanske de kommer fram ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback