inombords lite stressad...

Ja jag känner att jag inombords börjar bli bara lite stressad nu. Eller ja mest fundersam över hur man liksom ska styra upp saker. Maj maj maj måne jag kan lura dig till skåne, kryper allt närmare o närmare...  :

Jag har ännu ingen som helst aning om Johan kan hjälpa till att flytta, ingen som helst aning vart vi ska flytta allt.. Oh my god.. Ja ja jag får helt enkelt hålla ut till kring den 19e-22a April (då det torde vara klart om det blir vm el ej, som sagt hoppas jag ju det, men svårt planna innan man vet..) Det är först därefter jag ju liksomkan  ta tag i saker som att ev be väääääldigt snällt till mamsen o papsen om dem ev kan hjälpa mig tömma läggan den helgen istället.  Men åter igen      " Bara vänta o se"  (he he.. )
Iofs så åker de ju hem från vm 11e maj o man skulle kunna tömma o sånt då oxå... Men lite stressigt kanske. Fast hmm kanske jag o tindriz åker ner som tänkt ändå o är i stan ett tag.  Ja vad fan jag skiter i att tänka på det där nu. Som sagt kan jag ju ändå inte göra nått åt det... (men liiite gnager det allt i huvvet en del..)

Sen hoppas jag iaf på lite lediga helger så man kan börja vara i stugan o kanske för 3e året nu äntligen ta tag i saken o måla om ute...Liksom få det gjrot. Älski har bara skrapat en vägg på somrar, bad bad :-)

Får även vänta o se till samma datum om jag får gå själv på bröllop el om älski kan följa med.. Ledorden i mitt liv " Bara vänta o se"  :-)

Har hört ryktes vägen att Bosses öppnat oxå, oj oj oj smarrigt värre... he he.. (det är alltså en typ glasskiosk, med underbart god glass!)

Idag ska här packas. Måste liksom fixa det idag då vi pyser mot gubbz hemtrakter imorgon bitti o sen direkt därifrån till fjällen dan efter. Så packelipack idag..

Kommentarer
Postat av: Cammi

Vi finns ju här och kan hjälpa till när ni behöver vår hjälp :-) Bara att säga till!



Tycker du är grymt bra på att planera och ta tag i såna där viktiga saker som har med en flytt att göra med så kort varsel! Hade nog aldrig jag klarat av :-) Man har ju så sjukt mycket saker när man väl börjar flytta och tusen samtal att ringa! Du är duktig du Jenny men kom i håg att inte stressa nu och du ska inte lyfta tunga saker, tänkt på bebben som växer i dig!



Ringer dig på en stund!



kram

2009-04-08 @ 12:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback