Påsken 2009

Påsken rasar bara förbi som vanligt..

Vi har haft det trevligt o bra.
Skärtorsdagen spenderades i kalix o en sväng till finland. Sen god middag med svärmor o svärfar som vi La famliy franz tillagat. På fredag morgon (lite senare än tänkt ha ha) begav vi oss tillsammans med fam bäckström/westman till Dundret. Första dan var vädret inte strålande, rätt dimmigt men ändå helt ok. Vi var ute i pulkbacken, åkte pulka o åt åt åt. sen bad o bastu. Efter det påskpysslades det, åt god middag, .Spelade sen ett jättekul spel. Att jag råkade ha min underbara älskling på samma lag, var INTE till min fördel iaf inte i första omgången, men han tog sig o vi  shaped up lite till slutomgångarna...Många roliga skratt bjöds iaf..
Lördagen var det härligt väder, så vi njöt njöt ute i solen.  Sen bestämde vi att vi skulle gå på lite galej på kvällen. Då johans sässe liksom var över för detta år. 

Är mycket impad över hur snabba vi var. Lyssna på detta. 15.00 i backen i dundret. 15.21 brummar vi ut från parkeringen i dundret för att 18.30 hämta upp mat, dessutom helt färdigfixade o klara för mingel med vänner. Slå det om ni kan :-)

Var en trevlig kväll, med många skratt  o roliga samtal.
Jag är återigen impad av mig  själv att jag var så pass pigg o socal som jag var, med tanke på hela dagens ruschande o långa bilfärd. (fast visst jag känner la att kanske man inte var på topptopp, men jag hoppas dem hade trevligt iaf, det hade jag,tröttheten till trots!)

Märks man varit borta från stan ett tag, fick gå på 2 ställen jag aldrig varit på innan he he...Kul!! (det ena funnits lääänge men jag har aldrig varit där innan)

Tröttheten kommer iaf efter, för idag är jag snareklisnark, dundertrött o det blir nog en tiiiidig kväll!!

Åker nog förresten mot linkan på fredag tror jag, ska bli kul komma ner träffa lite folk. Tänkte dessutom glida mot götet helgen 24-26april Hoppas hoppas sannisen o alex har tid för att träffa oss massor då :-) Men tänkte vi kan slagga på hotell o mysa.. dessutom den hlegen som liseberg öppnar o i år verkaindriz tycka att det är superkul. Hon ställde sig upp o pratade om alla karuseller hon ville åka när vi nämnde det.. :-)  Måste ju även försöka hitta nått som även en valross kan klä i på bröllopet, Inte lätt kanske :-) (måste även höra vad det är för dresscode så man inte kommer under el överklädd liksom..)

ciao ciao

(bilder från fjällen kommer senare.. inte idag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback