rolig helg som avbrott i grubblerier...

Helgen har spenderats i sthlm med johans päron.
De hade bestämt sig på tors em att de skulle besöka huvudstaden. Kände då att det vore skoj haka på o glida dit. Vi tog det lugnt på torsdagkvällen men packade ihop o åkte iväg på fredag fm. Vi hittade fakitskt ganksa problemfritt in till garaget där bilen skulle parkas (kors i taket!) Helgen har varit rolig o trevlig. Har varit på bla skansen o grönan. Trots det var premiärdan för grönan så flöt det mesta på ritkigt fint fakitkst (förutom matköerna som vanligt då..) Tog oss även ut till sthlm outlet.  Blev som vanligt mest till johan. Tindra fick sig nya gympa kläder till hösten. (ja vart vi nu än ska bo så ska hon få gå på gympa el dans) Lilleskrutten fick sig ett par pumapjucks. O mamsi fick sig en ny bh tackvare att lillskrutten gör så bröna växer ha ha

Det kändes som att det var ett välbehövligt avbrott i vår sk vardag nu. Att liksom fly iväg tankarna som nog snurrar inombords där.. Fast idag har det trapptas upp  känns det som. Älski är ute o åker båge för att skingra tankarna lite , oj oj oj svåra val som står på spel. Men såklart även roliga :-)  Kan tyvärr inte ge er någa besked ännu, för vi vet liksom inget konkret ännu..(inget jag kan bubbla om här iaf ha ha)

Har iaf äntligen börjat ta tag i lite packning. Skönt men känns lite weird inte ha en aning om vart f-n grejjorna ska :-) Men skönt kommit igång om än det blir såååå stökigt när man väl drar igång.

Det tråkiga med sthlms resan var att vi kände att göteborgsresan fick tyvärr bli framskjuten till senare. :-(  Tiden räcker tyvärr  inte till allt. Är ju dessutom valborgs på torsdag, gott med grillat o kul för ungarna! Fredag har kolmården premiär öppning så vi klurar på att åka dit en sista gång medan vi har så nära. Lördag bröllop, kul! o söndag middag hos grannarna under oss.  (just ja tis+ons ska bilen fixas lite)

Nej nu ska jag o gummz kila ner o boka tvättstugan samt se om bastun är ledig ikväll...

kramar på er allihopen

Kommentarer
Postat av: Cicci

Va skönt för er att ni fick komma iväg till Sthlm och koppla av lite. Förstår det är många tankar och funderingar kring nästa säsong, jag hoppas ni snart finner ett alternativ som känns bra. Även om man försöker att inte tänka på allt som snurrar i dessa tider, påverkas man så mycket mer än man tror.

Mysigt med grillat på valborg, det blir det nog för oss också med några vänner.

Saknar er redan massor, så jag hoppas ju såklart jag får behålla er inom Sveriges gränser :)

Hälsa de dina.

Kramkramkram

2009-04-27 @ 21:04:01
Postat av: Anonym

C: ja jg hoppas oxå vi får klarhet snart. Men som du vet så känns alternativen som finns helt ok..Såg att freddan signat på, vad kul grattis! Hoppas dina förhandlingar oxå går bra!

Blir nog lugna puckar men säkerligen grilla på vlaborgs ändå, vi åker ju tilllbaka mot linköping på fre morgon. Bröllop vankas ju på lördag..



miss u kram kram

(ps jag hejjar som bara den idag!!!)

2009-04-29 @ 09:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback